Ексочільник НАБУ Ситник став заступником голови НАЗК

Ексочільник НАБУ Ситник став заступником голови НАЗК
34743 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ексочільник Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник став заступником голови Національної агентства з питань запобігання корупції.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

“12 травня Голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Олександр Новіков призначив своїм заступником Артема Ситника", - йдеться у повідомленні.

На цій посаді Ситник буде відповідати за такі напрями:

  • координація взаємодії з правоохоронними органами та органами прокуратури, у тому числі забезпечення розгляду обґрунтованих висновків про злочини, виявлення активів осіб, причетних до військової агресії проти України;
  • запобігання та врегулювання конфлікту інтересів;
  • моніторинг та контроль за виконанням актів законодавства з питань етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

“Артем Ситник — людина з унікальним в умовах України досвідом. Повернення його до антикорупційного фронту України важливе для повного подолання корупційних ризиків у воєнний та післявоєнний час спільно з командами Президента, Уряду та Парламенту", - заявив голова НАЗК Олександр Новіков.

Нагадуємо, Артем Ситник - юрист, колишній прокурор, який у 2015 очолив Національне антикорупційне бюро. Впродовж 2021 року за його керівництва НАБУ мало у провадженні біля 800 справ, було вручено майже 400 повідомлень про підозру, сформульовано 360 обвинувальних актів проти більше 600 обвинувачених.

Інформація про його звільнення з посади директора НАБУ з’явилася 12 квітня. Причина - спливає термін контракту.

Джерело

Теги: Ексочільник Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник,Ексочільник Національного антикорупційного бюро України Ситник,Національне антикорупційне бюро України Артем Ситник,Національне антикорупційне бюро України Ситник,Національне антикорупційне бюро України ,Україна ,НАБУ Артем Ситник,НАБУ Ситник,НАБУ ,Артем Ситник,Глава НАБУ Артем Ситник,Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник,Артем Ситник Вікіпедія,Ситник Вікіпедія,Олександр Новіков,Новіков,Артем Сергеевич Сытник,Артем Сытник,Сытник,НАЗК,Ексочільник НАБУ Ситник
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР