СЕРГІЙ МОРГУНОВ, ПРИВИД УКРАІНСЬКОГО ВЧОРА

СЕРГІЙ МОРГУНОВ, ПРИВИД УКРАІНСЬКОГО ВЧОРА
27198 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинне минуле, яке по-тиловому нахраписто пхає до героїчного українського сьогодення методи епохи Кучми та Януковича, є небезпечним і огидним. Ще гірше, коли воно виявляє агресивне нахабство, не бажаючи втрачати колишнє всевладдя та звичні бюджетні привілеї.

До таких недолугих спроб можна впевнено віднести заяву мера Вінниці Сергія Моргунова, який нервово, як і належить людині з минулого, відреагував на недавній скандал у місті, що його чиновник за інерцією вважає своєю вотчиною.

Коротко нагадаємо, що сталося. Напередодні 8 травня тиловий мер самовільно зніс потворний пам’ятник радянської епохи, маючи намір замінити його підбитим танком, привезеним нібито з околиць міста Буча, і бажаючи продемонструвати цим недоречним кроком свою патріотичну позицію.

До поверхневого патріотизму старого зразка мер Моргунов додав злочинну недбалість. Він залишив приготований танк поруч із постаментом, не звільнивши його від боєкомплекту, не знявши з бойової машини зовнішнє озброєння та не виставивши охорони.

Внаслідок цього вночі хтось накреслив на броні рашистську Z-свастику, а зранку танк обліпили українські діти, які не постраждали і нікого не вбили лише завдяки щасливому випадку і рішучим діям голови Військової адміністрації Вінницької області Сергія Борзова.

Обурену відповідь Сергія Моргунова на викривальні публікації ми наводити не будемо, за бажання її легко знайти в мережі. Аргументи та методи мера пострадянського типу С. Моргунова передбачувані та знайомі за минулими часами.

Чиновник звично прикриває власні кар’єрні фокуси патріотизмом містян та інтересами Батьківщини і діє за нещирими лекалами корумпованих режимів минулого. Спійманий на службовій невідповідності, мер так само стандартно звинувачує контролюючі органи воюючої держави в оперативній пильності, називаючи її «тиском на місцеву владу».

Відгук С. Моргунова не заслуговує на українську відповідь, публікуючи цей матеріал, ми лише виконуємо редакційне завдання і дотримуємось традицій журналістики.

Щодо удаваного обурення мера Моргунова, то воно звучить несміливо і непереконливо, як і належить петиції, суть і форма якої застаріли разом із колишньою системою влади.

Воююча Україна живе правдою та мужністю, в ній не залишилося місця для зневаги до людей, феодального свавілля та чиновницької показухи, таких звичних та зручних для вінницького мера Сергія Моргунова.

У дні, коли світ, завмерши, дивиться на героїзм захисників «Азовсталі», нескореність Херсона та біль Бучі, старорежимна імітація патріотизму виглядає непривабливо та обурливо.

Стало відомо, що першим повоєнним указом Президента Володимира Зеленського стане розпуск Парламенту України та всіх місцевих рад задля повного перезавантаження влади в країні. Тільки нове, народне по суті та формі керівництво може й має успадкувати Українську Перемогу.

Це рішення Верховного Головнокомандувача є найкращою відповіддю Сергію Моргунову та іншим функціонерам з минулого, які протягом десятиліть глумилися над Україною, прирікаючи її на феодалізм, бідність та безнадію.

Джерело

Теги: Моргунов Сергій,Моргунов,Моргунов Винница,Моргунов Википедия,Сергей Моргунов Википедия,Сергій Моргунов Вікіпедія,Сергій Моргунов Вінниця,мер Вінниці Сергій Моргунов,Моргунов Вікіпедія, мер Вінниці, Вінниця, Вінницька область,Володимир Зеленський,Володимир Олександрович Зеленський,Зеленський,Зеленський Вікіпедія,Володимир Зеленський Вікіпедія,Президент України Зеленський,Президент України Володимир Зеленський,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Україна,Президент України,Президент,Херсон, Буча, Азовсталь, Борзов, Сергій Борзов,Борзов Википедия
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР