«Відкривають внутрішній фронт під час війни» - що пишуть у соцмережах про «покази» Медведчука проти Порошенка

«Відкривають внутрішній фронт під час війни» - що пишуть у соцмережах про «покази» Медведчука проти Порошенка
270664 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відеоролик з так званими “свідченнями Медведчука”, змонтований в СБУ, обурив соціальні мережі та лідерів громадської думки.

Атака на п’ятого президента під час війни підриває внутрішню єдність та працює на відкриття внутрішнього фронту, про який мріють у Кремлі — пише блогер Mason Lemberg.

“Медведчук створив в Україні злочинну організацію, легалізував її, його легалізована злочинна організація зайшла в парламент на виборах 2019, його злочинна організація створила медіаімперію і просувала наративи агресора в голови українцям, його злочинна організація з початком війни здебільшого перетворилася на осередки колаборації. За цим всім стоять конкретні люди, які допомагали Медведчуку, які й далі виступають проти України, корегують вогонь, постачають зброю в тили і т. д. Але ці люди СБУ не цікаві. Незважаючи на війну. СБУ цікавить Порошенко. Знову. Хоч кожна адекватна людина розуміє, що ці всі свідчення — це лайно собаче”, — пише блогер.

Користувачі соцмереж також нагадують про роль Медведчука у справі Василя Стуса. «За версією Медведчука Василь Стус – злочинець.  Голова для того, щоб думати, а не тільки їсти в неї» - пише Олександр Шевченко. Андрій Савінов додає: «Медведчук вже раз давав «покази». Коли захищав Стуса».    

«Треба усвідомити простий наратив. Той, хто підриває національну єдність під час війни - ворог України. Які б посади він не обіймав, якою б підтримкою не користувався. А підрив національної єдності - пряма дорога до поразки й краху. Ніяка зброя не допоможе роз’єднаній країні», - пише Віталій Портников.

На кого там збиралися міняти затриманого Медведчука? Чи оце і є його цінність - покази проти Порошенка? Війни в ефірі ОПшного марафону майже немає - зате є викриття Порошенка. Що ж, можна тільки порадіти, ми вже майже перемогли. Власне, про це "Єдині новини" нам і розповідають - там суцільне велике відбудівництво під патронатом Кирила Тимошенка і Єрмака. Ми справді вже живемо в режимі виборчої кампанії, а не війни? Коротше, отримайте "старого доброго" Зеленського, не експортний варіант. Підсилений періодом воєнного стану».

“І це біда. Але ще не вся. Вся біда в тому, що що ці утирки під час війни вирішили відкрити фронт всередині держави. Бо дуже багато проукраїнських людей, які зараз воюють, допомагають армії, і навіть підтримують владу оцими “давайте після війни” не готові миритися з цим фуфлом. А їм наплювати. Вони відкривають внутрішній фронт, бо думають що перемогли. Ні, ви сьогодні програли”, — переконаний блогер.

Журналіст Дмитро Лиховій зазначає: “Розлогий, хвилин на десять, ролик з обвинуваченнями Медведчука проти Порошенка, змонтований СБУ під бадьору музичку, національний телемарафон “Єдині новини” справно крутить кожної години. Зараз ще й випустили Баканова зі спеціальним коментарем. Якщо це не паліво, то що тоді паліво? На кого там збиралися міняти затриманого Медведчука? Чи оце і є його цінність — покази проти Порошенка? Війни в ефірі ОПшного марафону майже немає — зате є викриття Порошенка. Що ж, можна тільки порадіти, ми вже майже перемогли. Власне, про це “Єдині новини” нам і розповідають — там суцільне велике відбудівництво під патронатом Кирила Тимошенка і Єрмака. Ми справді вже живемо в режимі виборчої кампанії, а не війни? Коротше, отримайте “старого доброго” Зеленського, не експортний варіант. Підсилений періодом воєнного стану”.

Депутат Запорізької міськради Валерій Прозапас, який зараз воює на фронті, пише: “Деркач дав покази проти Порошенка. Жванія дав покази проти Порошенка. Онищенко дав покази проти Порошенка. Дубінській дав покази проти Порошенка. Тепер Мєдвєдчук дав покази проти Порошенка. Все ФСБ дало покази проти Порошенка. Ще Путін дасть покази проти Порошенка — і всі підемо на шашлики. Є..ть дурдом. А будуть покази хто Південь здав, обізьяни?”.

Телеведуча Яніна Соколова наголошує: “Місяць тому цифровий ефір “Еспресо”, “Прямого” та “5 каналу” відключили на виконання рішення РНБО. Закриття каналів — теж ланка одного великого ланцюга. Мета якого виходить політична розправа і вибори. Війна. Влада думає про вибори. Війна триває. Чи не здається вам що ще буде час після перемоги для початку передвиборчих срачів? Зараз це все на часі?”.

“Медведчук дав покази проти Порошенка. Ну як дав. Зачитав підготовлений текст на камеру СБУ. Від цієї постановки тхне гівном. І від Медведчука, і від СБУ, і від Офісу президента. Не те щоб Порошенко був пухнастий. Але от команда Зеленського нині щодня розповідає, що зараз не час розколювати українців, бо це грає на руку Путіну, навіть медійників Медведчука відбілює, бо вони нині воюють на боці України. А потім вивалюють це “зізнання” Медведчука, яке має суто інформаційне знищення політичного опонента. І яке точно підніме хвилю негативу проти самої влади. Бо як можна однією рукою виступати адвокатами медійників Медведчука, а іншою — знищувати партнера Медведчука? Якесь роздвоєння особистості в команди Зеленського”, — пише журналіст Олексій Братущак.

Нагадаємо, затриманий СБУ Віктор Медведчук, якого підозрюють у держзраді й сприянні тероризму, повідомив, що п’ятий президент Петро Порошенко брав участь у виведенні з державної власності частини магістрального нафтопроводу “Самара — Західний напрямок”.

У партії “Європейська Солідарність” повідомили, що “заяви” затриманого нардепа Віктора Медведчука щодо п’ятого президента України Петра Порошенка становлять очевидну інформаційну диверсію в інтересах Росії. Порушення внутрішньополітичної єдності в Україні сьогодні працюватиме не на українські інтереси.

Як відомо, 19 січня Печерський районний суд обрав запобіжний захід п’ятому президенту та лідеру “Європейської Солідарності” Петру Порошенку у вигляді особистого зобов’язання.

Раніше Печерський районний суд Києва арештував майно п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка.

До слова, переважна більшість українців, які слідкують за справою проти Петра Порошенка, вважають її політичним переслідуванням.

ngp-ua.info

Теги: Віктор Медведчук,Медведчук ,Петро Порошенко,Порошенко,путін, СБУ ,Василь Стус,покази Медведчука проти Порошенка, війна в Україні,вугілля ,СБУ ,Петро Порошенко ,Петро Порошенко Вікіпедія,Порошенко Вікіпедія, Виктор Медведчук,Медведчук,Віктор Медведчук Вікіпедія,Медведчук Вікіпедія, Служба Безпеки України,Служба безпеки, СБ України,Держзрадник,Самара – Західний напрямок,нафтопровід,нафтопровід Самара – Західний напрямок,ОРДЛО ,ЄС,Донбас, РНБО Олександр Турчинов, РНБО , Олександр Турчинов, Турчинов
ПРЯМИЙ ЕФІР