Голову СБУ Харківщини звільнено: його справою будуть займатися правоохоронці

Голову СБУ Харківщини звільнено: його справою будуть займатися правоохоронці
44042 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зеленський звільнив Дудіна за недбале виконання службових обов'язків

Голову управління СБУ України в Харківській області Романа Дудіна звільнено за недбале виконання службових обов'язків. Володимир Зеленський пообіцяв, що його справу будуть розслідувати правоохоронні органи.

Про це повідомляється у вечірньому зверненні президента.

"Провів нараду з керівництвом області, міста. Подякував їм за те, що вони були і залишаються разом з харків'янами, разом з Україною і – що дуже важливо зараз – разом один з одним. У них співпраця на сто відсотків: армія, поліція, мер Харкова, обласна державна адміністріція – всі дійсно працюють на Перемогу і роблять це дуже ефективно.

На жаль, цього не скажеш про місцеве керівництво по лінії Служби безпеки України. Я приїхав, розібрався, звільнив очільника Служби безпеки в області за те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто. Які мотиви – правоохоронці з'ясують".

Зеленський призначив Дудіна на посаду голови управління СБУ у Харківській області 25 березня 2020 року.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 23 травня повідомив, що найближчі тижні війни будуть складними.

Джерело

Теги: Дудін,Зеленський , Володимир Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України Зеленський ,Президент України ,Україна,Голова СБУ Харківщини ,СБУ Харківщини ,Харківщина,Голова СБУ Харківщини Дудін,СБУ Харківщини Дудін,Харківщина Дудін,СБУ Дудін, Служба Безпеки України,Служба Безпеки , СБ України,Роман Дудін, СБУ у Харківській області, Харківська область
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР