Армія окупантів зосереджена на контролі Сєвєродонецька, тривають бої в районі Бахмута – Генштаб ЗСУ

Армія окупантів зосереджена на контролі Сєвєродонецька, тривають бої в районі Бахмута – Генштаб ЗСУ
340823 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про поточну ситуацію на фронті, станом на початок 97-ї доби війни РФ проти України.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку підрозділи військ РФ основні зусилля зосереджують на встановленні контролю над містом Сєвєродонецьк.

На Лиманському напрямку – перегрупування та підготовка до наступу з боку військ РФ. Російські війська намагалаися провести розвідку маршрутів подальшого просування в районі Лиману, але зазнали втрат і відійшли.

На Сєвєродонецькому напрямку армія РФ веде штурмові дії в районах населених пунктів Сєвєродонецьк та Тошківка, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку ворог вів бойові та штурмові дії в районах населених пунктів Золоте, Комишуваха, Ниркове, Берестове, Покровське, Доломітне. Успіху не має, бойові дії тривають.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках російська армія намагається посилити угруповання та поповнити втрати за рахунок застарілої та відновленої техніки. Проводив повітряну розвідку. Завдав авіаударів по цивільній інфраструктурі в районах населених пунктів Мала Токмачка, Новоандріївка.

radiosvoboda.org

Теги: Сєвєродонецьк, війна в Україні,російські війська,рф,росія,Генштаб ЗСУ,Бахмут
ПРЯМИЙ ЕФІР