ЗМІ: Українська блогерка Надін Медведчук в Італії отримує виплати біженця та обирає сумочку за 5000 доларів (відео)

ЗМІ: Українська блогерка Надін Медведчук в Італії отримує виплати біженця та обирає сумочку за 5000 доларів (відео)
333100 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська блогерка та акторка Надін Медведчук після початку вторгнення російської федерації в Україну стала біженцем та поїхала в Італію. Там вона оформила собі виплату для біженців і паралельно обирає сумочки від відомого бренду “Chanel".

Про це повідомляє проєкт українського телеведучого Олексія Дурнєва “Боже, яке кончене!" у Telegram.

У своїх сторіс в Instagram блогерка просить підписників допомогти, яку сумочку від бренду “Chanel" їй обрати. Вона захотіла придбати сумку за 4800$, але її не було у магазині. Того ж дня вона публікує сторіс, у якій показує, що отримала виплату для біженців з України у розмірі 300 євро.

сумка шанель рука

“Українська блогерка Надін Медведчук, котра в свій час (у пошуках слави) обійшла всі реаліті-шоу та купила статті у багатьох медіа, поїхала до Італії. Там вона отримує грошову допомогу для українських біженців, щоб… купити сумку Chanel", - йдеться у дописі “Боже, яке кончене!".

гроші євро надін медведчук

 

Для довідки:

Надін Медведчук - українська акторка, блогерка та ведуча. Народилася 5 квітня 1991 у селищі міського типу Заболотів Івано-Франківської області. Отримала ступінь магістра економіки в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича

Варто зауважити, що “послужний список" дівчини і справді вражає. Вона знімалася у проєкті "Богиня шопінгу" 1 випуск, серіалі "Черговий лікар", фільмі "Тіні незабутих предків", проєкті "Одруження наосліп" 6 сезон 10 випуск (2020), проєкті "Мафія" на телеканалі "Педан може", проєкті "Дурнев ищет парня", в серіалах "Кріпосна" та "Кава з кардамоном", а також у проєкті “Холостяк".

 

Теги: Надін Медведчук,Надін Медведчук блогерка,виплати біженця,Медведчук блогерка
ПРЯМИЙ ЕФІР