У Києві викрили угруповання, яке продавало наркотики під виглядом магазину брендового одягу

У Києві викрили угруповання, яке продавало наркотики під виглядом магазину брендового одягу
267067 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці викрили в столиці угрупування, яке реалізовувало наркотичні засоби прикриваючись магазином брендового одягу. У підсумку обшуків було вилучено наркотиків вартістю в 500 тис. гривень – підозрюваним загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Про це стало відомо з повідомлення Київської міської прокуратури. 

Столичними правоохоронцями було затримано 6 осіб, 4 з яких уродженці м.Донецьк, що організували бізнес з розповсюдження кокаїну, канабісу та екстазі в Києві, прикриваючи свою діяльність продажем брендового одягу та взуття.

"За результатами оперативних закупок та 6 обшуків, проведених за місцями проживання осіб та у їх транспортних засобах, вилучено близько 1 кілограму канабісу, 30 грамів кокаїну, 29 пігулок екстазі, близько 15 грамів психотропу МДМА, а також грошові кошти, ноутбуки, мобільні телефони, сім картки, банківські картки, спеціальне приладдя та засоби для фасування наркотиків",– йдеться в повідомленні прокуратури.

Правоохоронці оцінили вартість вилучених наркотиків у 500 тис. гривень – засоби наразі відправлені на експертизу. 

Підозрюваних затримано у порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозру та вирішується питання щодо запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна (ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України).

Злочин викрито прокурорами спільно з працівниками СКП Шевченківського УП ГУ НП у м. Києві, за оперативно-технічного супроводження ДОТЗ НП України та силової підтримки ППОП № 1 ГУ НП у м. Києві.

Нагадаємо, що столичні правоохоронці оголосили про підозру у виведені коштів до рф власникам відомої мережі ресторанів.

kievvlast.com.ua

Теги: наркотики ,магазин брендового одягу
ПРЯМИЙ ЕФІР