Голомша Микола: «Рве від несправедливості! Давайте діяти!»

Голомша Микола: «Рве від несправедливості! Давайте діяти!»
38603 ПЕРЕГЛЯДІВ

рашисти обстрілюють всі без вийнятку наші, українські території, загалом чинять геноцид і нищать середовище життя. Західний світ, який допомагає нам і за це велетенська вдячність видає, м‘яко кажучи, протиречиву інформацію, яка вже раз зіграла «злу шутку». А саме до війни, що за жодних обставин НАТО не буде приймати участі у війні росії проти України і путін цілком безпечно напав на Україну.

Питається навіщо було це, як мантру повторювати і забирати свої посольства, ну реально, якщо посудити з психологічної точки зору. Чи означало це, що ми мовляв, не будемо вмішуватись і це був дороговказ для путіна «атакуйте». Давайте повернемо погляд в сьогодення. «Ми даємо вам озброєння каже західний світ, але такої дальності, щоб не бити по території росії». Тобто, росії можна кожноденно чинити геноцид, вбивати мирних людей в Україні далекобійною зброєю, а Україна має потихенько вмирати, але «не дай Бог» не бити по території росії. Світе - ти зійшов з розуму ?

Ну, по-перше Україна веде оборонну війну, хоча росія пішла на нас зі вторгненням загарбницькою війною, що є світовим злочином. То навіщо «трубіти», щоб ми не атакували росію. Навіщо знову, тупо, вибачте за емоції, давати запевнення агресору, якого весь світ зобов‘язав припинити агресію, що Україна не буде стріляти у відповідь туди в мілітарну інфраструктуру, звідки вилітають ракети ? Що це за визначення усупереч правилам війни однобокого розстрілу країни-жертви, де тут Конвенції ? Де тут Статут ООН (про що вже згадуєш з огидою) ? Україна завжди проявляє надмірну і не співмірну гуманність, навіть в супереч своїм інтересам. То навіщо ця мантра, «щоб ми не стріляли у відповідь», для кого цей сигнал ? Кому це підказка, хто це ініціює ?  Це питання для аналізу тим, хто це промовляє ! І взагалі до наших. Ви припините розповідати через засоби інформації ворогу що і хто нам передає, чи ви не розумієте, що ворог тут же б‘є по всіх можливих шляхах доправки ? Чи в ваших мізках якась пробоїна ? Чи не розумієте, що ворог відразу, на відміну від ваших «емоцій» не тільки гатить, а й чинить тиск на партнерів?

Микола Голомша

Теги: Голомша Микола,Голомша,НАТО,Україна,рашисты, війна в Україні,війна, війна з рф, Російська агресія ,Російська Федерація, Росія,Статут ООН, ООН
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР