Гройсман заробить на розбудові території колишнього ДПЗ-18, який знищили попередники Іванов-Домбровський-Коровій

Гройсман заробить на розбудові території колишнього ДПЗ-18, який знищили попередники Іванов-Домбровський-Коровій
353386 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цікава штукенція життя. Одні злочинці у Вінниці (Іванов, Домбровський, Коровій) знищили завод-гігант, озолотились при цьому, інші, їх послідовники, збагатяться на знищеному ще раз (Гройсман, Моргунов).

На сайті 20 хвилин вийшов проплачений, за чорний, вкрадений у вінничан нал, який осяде в кишені власників видання. Ну то таке… - про “чесні, європейські ЗМІ” у нашій Вінниці і лохів, які ведуться на локшину… Зазначимо, що є й такі вінничани, що розуміють, що відбувається…

В статті написано, що мікрорайон колишнього ДПЗ-18 може отримати друге життя: його територію пропонують забудувати щонайменше двома стадіонами, кількома житловими будинками з просторими скверами та прогулянковими алеями.

Буде і садок на 280 місць. Паркомісця.

Всього 5 гектар буде під забудовою.

Все нібито для людей. Вінничанам у проплаченому матеріалі навіть запропонували висловити свої побажання на громадських обговореннях. Але насправді місцевим крадіям начхати на думку жителів міста. Так написано в законі - провести громадські обговорення. От і проведуть. На папері.

Що ж відбувається насправді?

Будь-хто у Вінниці просто так житло не розпочне ніколи будувати. Споруджує нові об'єкти через підставні фірми, а фантастичний прибуток кладе собі в кишеню екс-мер Вінниці та екс-прем'єр-міністр Володимир Гройсман та його спільник, нинішній міський голова Сергій Моргунов. Або видає усі дозволи наближеним бізнесменам за хабарі та проценти від реалізації майбутніх квартир.

Зараз в обласному центрі Гройсман-Моргунов кришують більше десяти житлових комплексів.

Фейкові обговорення нового об'єкту в районі ДПЗ-18 через ЗМІ - це понти для приїжджих. В дійсності щороку Гройсман та Моргунов тільки з забудов збирають десятки мільйонів незаконно отриманих доларів, адже користуються вони своїми службовими повноваженнями, щоб їх отримати. 

Сотні доларів при цьому йдуть на підкуп місцевих начальника поліції та СБУ, прокурора, кишенькових ЗМІ (на кшталт 20 хвилин) та громадських активістів, на утримання кишенькової партії “Українська стратегія Гройсмана”, яка, нагадаємо, контролює більшість у міській та обласній радах.

І кінця-краю цьому корупційному блядству у Вінниці немає. Адже у лідера організованої злочинної групи Володимира Гройсмана завжди напоготові валіза з баксами, щоб відкупитися від криміналу на будь-якому рівні.

Як ніколи не відповідатимуть за кримінал попередники Гройсмана.

Губернатори Юрій Іванов, Олександр Домбровський, Валерій Коровій, які цілеспрямовано у складі злочинної організації протягом 30 років банкротили та знищували промислові та сільськогосподарські об'єкти Вінниччини, в тому числі промисловий гігант ДПЗ-18. 

 

Теги: Вінниц, Гройсман, Моргунов, Іванов, Домбровський, Коровій, ДПЗ-18
ПРЯМИЙ ЕФІР