Україна б'є у відповідь? У Брянській області вибухнула військова база

Україна б'є у відповідь? У Брянській області вибухнула військова база
281527 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вибух на російській військовій базі у Клинцях: росіяни повідомляють про ракетний удар, нанесений ЗСУ по об'єкту в Брянській області.

На оприлюднених The Daily Mail кадрах видно, що в небі над містом Клинці вранці у вівторок був помічений ракетний слід, який супроводжувався клубами диму, що піднімаються з сусідньої військової бази.

Вибух на військовій базі у Брянській області

Потім на місце вибуху прибули військові та гелікоптери, щоб оглянути воронку від бомби, оскільки місцеві канали повідомили, що вогонь поширився на сусідній житловий будинок.

"Я їхав на роботу… був зліт ракети, після чого мені подзвонили і сказали, що в Клинцях стався вибух", – розповів виданню чоловік, який сфотографував сліди ракети. "Час між зльотом і дзвінком – три хвилини".

Російські військові гелікоптери кружляли над об’єктом у Клинцях Брянської області, де було повідомлено про удар. Місцеві ЗМІ інформують, що внаслідок вибуху одна жінка отримала поранення, їй нібито відірвало ногу.

Очевидці опублікували відео з кратером нібито від влучання українськими боєприпасами поблизу Клинців. За попередньою інформацією, уламки вказують на те, що це була ракета "Точка-У".

Також надходили повідомлення про припинення постачання електроенергії та води після вибуху.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз підтвердив цю інформацію. "Сьогодні було здійснено обстріл території міського округу Клинці. Пошкоджено кілька житлових будинків. За попередньою інформацією, поранено чотирьох людей. Їм надається всебічна медична допомога", – написав він у телеграмі.

stopcor.org

Теги: Брянськ,Вибух на російській військовій базі, війна в Україні,ракетний удар,Клинці,військова база, Україна
ПРЯМИЙ ЕФІР