Денис Монастирський вручив державні нагороди та відомчі відзнаки працівникам системи МВС

Денис Монастирський вручив державні нагороди та відомчі відзнаки працівникам системи МВС
293898 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 червня, міністр внутрішніх справ України вручив нагороди й відзнаки працівникам і військовослужбовцям підрозділів системи МВС та відомчих закладів вищої освіти.

Денис Монастирський зазначив, що сьогоднішнє нагородження можливе саме завдяки людям, які тут зібралися. Адже саме вони змогли зберегти Київщину під час наступу ворога.

«Від себе особисто, від імені Президента України та від усього керівництва Держави дякую за ваш труд, за вашу відвагу, за ваш героїзм, за те, що не побоялися ризикнути найдорожчим — життям — заради визволення України. Зараз на вас з гордістю дивляться кияни. Я щиро бажаю, щоб ваші діти змогли з такою ж гордістю подивитись на вас в день, коли Україна переможе», — зазначив очільник МВС.

За проявлені особисту мужність та відвагу, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, указами Президента України нагороджено 79 працівників і військовослужбовців органів системи МВС: орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня – 1; орденом «За мужність» ІІІ ступеня – 49; орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – 2; орденом Данила Галицького – 1; медаллю «За військову службу Україні» – 17; медаллю «Захиснику Вітчизни» – 9; крім того почесне звання «Заслужений юрист України» присвоєно професорові НАВС.

Також очільник МВС вручив відзнаку Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна зброя» одинадцятьом поліцейським та восьми гвардійцям.

Департамент комунікації МВС України

Фото Миколи Анацького

mvs.gov.ua

Теги: МВС України,Міністерство внутрішніх справ України,міністр внутрішніх справ України,Денис Монастирський,державні нагороди, війна в Україні
ПРЯМИЙ ЕФІР