Шкарлет записався до добровільного формування тероборони - фото

Шкарлет записався до добровільного формування тероборони - фото
283347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр освіти України Сергій Шкарлет вступив до лав територіальної оборони.

Про це він повідомив в інтерв'ю Суспільному.

Наприкінці квітня депутат Київради Михайло Наконечний опублікував фото з Сергієм Шкарлетом та ректором НАУ Максимом Луцьким. Чоловіки були у військовій формі та в бронежилетах з автоматами. Своєю чергою Шкарлет пояснив, чому він був на тому фото:

Я прийшов, я ж чоловік, який мав на той час звання підполковника, який володіє зброєю, який з перших днів мав бажання записатись до ТрО, а те, що це фото … Об'єктивно, я його не робив, коли воно записувалось, це фото було зроблено за бажанням керівника цього угруповання тероборони, я його не виставляв. Я взагалі не мав звички виставляти фото. Те що там, ну хто там… Там не тільки пан Луцький, там чоловік 6 чи 7.

За словами Шкарлета, він хотів записатися до лав тероборони, проте у квітні не було такої можливості через діяльність Кабміну.

Так, тоді. Об'єктивно раніше не міг, тому що був певний військовий протокол, щодо діяльності Кабінету міністрів, як тільки це стало можливе, я в перший же день пішов це й зробив, - пояснив він.

Нині міністр знаходиться в добровільному формуванні тероборони.

Шкарлет додав, що в нього є власна мисливська зброя, з якою він уміє поводитися.

parlament.ua

Теги: Міністр освіти України,ТрО,Сергій Шкарлет,Шкарлет ,міністр Шкарлет ,Михайло Наконечний,Максим Луцький, війна в Україні,тероборона
ПРЯМИЙ ЕФІР