ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСЬКИЙ, РЕКТОР ЛУЦЬКИЙ & УНІВЕРСИТЕТ МРІЇ

ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСЬКИЙ, РЕКТОР ЛУЦЬКИЙ & УНІВЕРСИТЕТ МРІЇ
32559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Потужність і непорушність держави визначається живим зв'язком між батьком і сином, командиром і бійцем, майстром та учнем.

Студенти Національного Авіаційного Університету країни зворушили Президента, подарувавши йому модель зруйнованої російськими орками «Мрії», найбільшого літака планети, дива технічної думки, символу цивілізації та улюбленої іграшки людства.

“«Мрія» від наших українських студентів і працівників «Антонова». Символ незламності і майбутньої перемоги. Дякую за такий цінний подарунок!” -  на своїй сторінці в Instagram, Президент України Володимир Зеленський подякував студентам за такий символічний, цінний подарунок.

 

Заснований у 1933 році, за роки існування Авіаційний університет підготував понад 200 000 висококваліфікованих спеціалістів, серед них відомі вчені, керівники авіаційних компаній та підприємств, що забезпечують польоти повітряних суден, їх обслуговування та ремонт, перевезення пасажирів та вантажів.

\

У складі Національного авіаційного університету десять факультетів, п'ять інститутів, кафедра військової підготовки, шість коледжів, два ліцеї та Льотна академія у Кропивницькому. У стінах навчального закладу здійснюється підготовка бакалаврів, магістрів, кандидатів та докторів наук. Кадровий потенціал університету становлять понад півтори тисячі вчених-педагогів, серед яких понад 200 докторів та близько 700 кандидатів наук.

Сьогодні студенти та викладачі НАУ - це величезний загін патріотів-інтелектуалів, окраса Нації та наукова еліта країни.

Керує зірковим вишем Луцький Максим Георгійович, людина великої відваги та молодої душі, яка відрізняється від своїх студентів лише зазначеним у паспорті віком та величезним життєвим та інженерним досвідом. Це таких, як він, мають на увазі, коли кажуть, що найкращі з чоловіків залишаються хлопцями, хоч яких би кар'єрних та життєвих висот вони досягли.

Фото: nau.edu.ua

Максим Луцький у 90-х займався підприємницькою діяльністю, стажувався у Німеччині, потім вирішив присвятити себе науці. 1998-го вступив до аспірантури, 2004-го став кандидатом технічних наук, 2012-го доктором, а вже 2012-го професором.

Ще Луцький Максим у 2007 – 2008 роках був заступником Міністра освіти і науки України, а 2010-го його обрали депутатом Українського Парламенту, де він виконував обов'язки Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти.

Людина стрімкого минулого, Максим Георгійович завжди був спрямований в майбутнє, жив новими ідеями та проектами, вихованням та підготовкою до життя нових поколінь інженерів, льотчиків та конструкторів, окрилених мрією про нову Україну.

Російське вторгнення 24 лютого Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький, як і кожен патріот України зустрів з чіткою налаштованістю боротьби за свою Батьківщину, з готовністю не замислюючись, взяти до рук автомат аби захистити від орків свою велику, вільну та лагідну Землю, країну льотчиків та хліборобів, поетів та хірургів, музикантів та будівельників.

Звичайно ж, молоді люди, студенти НАУ хочуть бути схожими на свого ректора, який в час російської навали, цинічної війни зброю зарядженою на захист України завжди тримає напоготові, а паралельно, й що важливо: продовжує непохитно стояти на службі Державі та Українському народові, продовжує дбати про наше майбутнє, готувати цвіт Нації - розумні, професійні кадри для України, тим самим наближаючи день Української Перемоги.

Студенти НАУ, як і їх ректор Максим Луцький - мріють про величезне, мирне небо рідної країни, в яке вони підійматимуть літаки своєї мрії, з кожним роком закріплюючи за Україною славу великої авіаційної держави, батьківщини знаменитих «Руслана» та «Мрії». Цей тандем ректора і його студентів давно відомий  на цілий світ про що говорять переможні результати в міжнародних конкурсах.

Виховання, навчання, формування професійних кадрів - це велика перемога! Це перемога, яку з року в рік Максим Луцький втілює в життя випускаючи в світ на благо України розумних, молодих людей, що проходять навчання в НАУ. З цими юними, молодими студентами, патріотами своєї справи і України - наш народ зможе все, зможе реалізувати будь-яку мрію! 

 … І до речі, щодо “Мрії”!!! Щодо відомого в усьому світі літака «Мрія»…

«Мрія» це біль та втрата кожного авіатора, особиста трагедія кожного українського серця. Орда, що прийшла з російських болотних просторів, спалила крилатий символ волелюбної Нації так само, як вона палила українські будинки та театри, лікарні та хлібні поля.

Впевнені, що ректор НАУ Максим Луцький в цей час війни з кремлівським окупантом завжди тримає зброю зарядженою на захист України, але, потрібно розуміти, що в його руках є ще куди сильніша зброя - це студенти НАУ, молоді розумні кадри, які побудують, створять і реалізують ще далеко не одну “Мрію”!!!  

А у будівлі на вулиці Банковій несе бойову вахту успішний чоловік із живою хлоп'ячою душею, Президент України Володимир Зеленський, надія людства та “серце” вільної Європи.

Він пропускає крізь серце смерть кожного українського солдата та кожної дитини, і тому все рідше посміхається широкою молодою посмішкою, як це бувало до війни. Загибель нашої “Мрії” поранила його серце, залишила на ньому шрам, що не дозволить лідеру країни ані заслабнути, ані забаритися, ані пробачити, ані помилитись.

Нація, стиснута в одну долю та один грізний кулак, є монолітною, а тому непереможною.

Те, що студенти зіркової НАУ змогли зворушити Президента, не є розрахунком або випадковістю. Україна згуртована, як ніколи, серця людей б'ються в унісон, і, підтверджуючи непереможність великої Нації, однією мрією живуть сьогодні професор та фермер, студент та міністр, школяр та Президент.

Все буде Україна!

Слава Україні! Героям Слава! 

Теги: НАУ,Ректор,Президент,Президент України, Президент України Володимир Зеленський, Президент України Зеленський, Президент Володимир Зеленський, Президент Зеленский,Україна, Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Національний Авіаційний Університет,Мрія,Авіаційний університет,Авіація,Луцький,Максим Луцький,НАУ Луцький,НАУ Максим Луцький,ректор НАУ Луцький,ректор НАУ Максим Луцький,Війна, війна в Україні, війна з рф, війна Росії проти України,Росія, Російська агресія ,Російська Федерація,РФ,Європа,літак «Мрія»,літак Мрія,Максим Георгійович Луцький,Максим Луцький Вікіпедія,Луцький Вікіпедія,Авіаційний Науково-Технічний Комплекс ім. О.К. Антонова,Антонов,ДП «Антонов»,ДП Антонов,Ректор Луцький ,УНІВЕРСИТЕТ МРІЇ
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР