Інтенсивний курс «Підготовка до НМТ/ЗНО,ДПА’2022-2023» Міжнародного Університету Фінансів

Інтенсивний курс «Підготовка до НМТ/ЗНО,ДПА’2022-2023» Міжнародного Університету Фінансів
51454 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підготовчі курси примножать шанси вступити на бюджет до омріяного університету.

Міжнародний університет фінансів, вже майже 30 років готує висококваліфікованих фахівців в області фінансів та бізнес аналітиків.  

Запрошує на навчання!

Допоможемо підготуватись та успішно скласти ЗНО/ДПА/ЄВІ і вступити на бюджет в вуз мрії.

Всебічна підтримка нашими кураторами протягом навчання в Telegram.

До викладання залучаються викладачі Київської політехніки та університету Шевченка, що мають багаторічний досвід роботи зі слухачами.

Пропонуємо программи підготовки на 120 академічних годин (8 місяців) з кожної навчальної дисципліни.

Також проводиться неперервний комплексний моніторинг якості засвоєння матеріалу. 

Групи до 10 слухачів. 

Заняття онлайн (зум, Гугл клас). Дисципліни обираєте на вибір, наразі діє спеціальна пропозиція одина дисципліна у подарунок.

При підтримці наших партнерів, КПІ ім. Ігоря Сікорського, ви маєте можливість додатково пройти атестацію в Центрі тестування та моніторингу знань КПІ  та отримати додаткові до ЗНО рейтингові бали при вступі у відповідний університет. 

Ми допоможемо ліквідувати прогалини шкільної підготовки, успішно скласти ЗНО/ДПА/ЄВІ та підготуватись до навчання в омріяному університеті.

10% від прибутку перераховуються на потреби ЗСУ

+380 (95) 625 20 92

Детально за посиланням → docs.google.com

Теги: Інтенсивний курс Міжнародного Університету Фінансів,Інтенсивний курс ,Міжнародний Університет Фінансів,МУФ,Міжнародний університет фінансів Любов Смоляр,Міжнародний університет фінансів Смоляр,МУФ Любов Смоляр,МУФ Смоляр,Підготовка до НМТ,Підготовка до ЗНО,Підготовка до ДПА,ЗНО,НМТ,ДПА,ЄВІ ,ЗСУ, Збройні Сили України, Збройні Сили,КПІ ім. Ігоря Сікорського,зум, Гугл клас,Київська політехніка ,університет Шевченка,Дисципліни ,Зовнішнє незалежне оцінювання,незалежне оцінювання
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР