П'яний вщент та обриганий депутат від “Української стратегії Гройсмана” - це дядько Коля

П'яний вщент та обриганий депутат від “Української стратегії Гройсмана” - це дядько Коля
45492 ПЕРЕГЛЯДІВ

Визначився персонаж від “Української стратегії Гройсмана” – депутат місцевої ради від Уланівської ОТГ на прізвисько дядько Коля.

Нещодавно ми викладали відео, на якому п'яного в мотлох та обриганого гройсманівського депутата дядька Колю застають на землі в обіймах товариша по чарці. Придивіться уважніше у дядька Колю.

Він п'є безпробудно, щодня. По відео можна сказати, що це не одиничний заліт – мовляв, з ким не буває.

На лиці – крайній ступінь алкоголізму! Очманілі очі, несе повну ахінею...

І це – обличчя кишенькової партії “Українська стратегія Гройсмана” в Уланові.

Що говорити про інших депутатів політсили Гройсмана, яких засіла більшість в обласній та міській, а також у багатьох районних та селищних радах? Які ще їх вади явить нам нинішній бурхливий воєнний час?

Про багатьох відомо те, що вони ховаються від призову, у тому числі їхній лідер Володимир Борисович, який раніше мав довідку з психлікарні про шизофренію. Крадуть бюджетні кошти на різних рівнях - як востаннє, балуючись не самогоном, як дядько Коля. А елітним космічно дорогим бухлом. Ховаються у дорогих відпочинкових комплексах на Західній Україні. І начхати хотіли на те, що вінничани віддають останнє для захисту України.

Владислав Бойко

Теги: Володимир Гройсман, Українська стратегія Гройсмана, Уланів, депутат,Гройсман, Українська стратегія Гройсмана Вінниця,Вінниця,Володимир Гройсман Вінниця,Гройсман Вінниця,Гройсман Вікіпедія, Владимир Борисович Гройсман,Володимир Гройсман Вікіпедія,дядько Коля,Українська стратегія Гройсмана дядько Коля,Уланівська ОТГ, алкоголізм, алкоголь,гройсманівський депутат дядько Коля, депутат дядько Колю
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР