«За нашу та вашу свободу»: В Польщі відкрили першу за межами України виставку знищеної військової техніки рф

«За нашу та вашу свободу»: В Польщі відкрили першу за межами України виставку знищеної військової техніки рф
355278 ПЕРЕГЛЯДІВ

Експозиція під назвою «За нашу та вашу свободу», організована МВС України спільно з Міністерство оборони України та Канцелярією Прем’єр-міністра Республіки Польща розпочала свою роботу сьогодні в історичному центрі польської столиці – на Замковій площі. Про це заявила заступниця міністра внутрішніх справ Мері Акопян. 

«Сьогодні неймовірна подія, ми відкрили першу за межами України виставку військової техніки рф, яку знищили бійці ЗСУ та НГУ. Головна наша мета продемонструвати з чим має справу громадяни України, щоб європейці подивились на націлене на них було підбитого танку і уявили що відчувають наші діти, жінки, громадяни похилого віку які бачать колони російської техніки на своїх вулицях і містечках», - заявила заступниця очільника МВС. 

Також Мері Акопян зазначила, що дуже важливо, щоб громадяни партнерських країн розуміли на що іде військова та фінансова допомога України, такої техніки ще тисячі на нашій землі і нам потрібно більше важкого озброєння та РСЗВ.

«Після Польщі плануємо її виставити в більш ширшому варіанті в Празі і ще в декількох столицях Європи та Світу. Світ має це побачити!», - додала Мері Акопян.

mvs.gov.ua

Теги: МВС України,Міністерство оборони України,Польща , війна в Україні,ЗСУ ,виставка знищеної військової техніки рф,техніка рф
ПРЯМИЙ ЕФІР