Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Борисом Джонсоном

Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Борисом Джонсоном
53286 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном.

У зв’язку з оголошенням Борисом Джонсоном про складення повноважень очільника Консервативної партії Президент України висловив Прем’єр-міністру щиру подяку за рішучу та безкомпромісну підтримку нашої держави з перших днів повномасштабної російської агресії, а також за лідерство у відстоюванні інтересів України на міжнародній арені.

«Усі ми із сумом сприйняли цю новину. Не лише я, а й усе українське суспільство, яке вам дуже симпатизує. Весь мій Офіс та всі українці вдячні вам за допомогу. Ми не сумніваємося, що підтримка Великої Британії збережеться, але ваше особисте лідерство й харизма робили її особливою», – наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави також поінформував співрозмовника про розвиток ситуації на фронті.

Було обговорено поточний стан і перспективи українсько-британської співпраці. Окрему увагу сторони приділили питанням оборонної взаємодії та політичної підтримки України. Іншою ключовою темою перемовин було розблокування експорту збіжжя з українських портів.

Джерело

Теги: Джонсон ,Борис Джонсон Вікіпедія,Борис Джонсон,Джонсон Вікіпедія,Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України Зеленський ,Президент України ,Президент ,Україна,відставка,відставка Джонсона,відставка Бориса Джонсона,Велика Британія, Великобританія,Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон,Прем’єр-міністр Великої Британії Джонсон,Прем’єр-міністр Великої Британії ,Прем’єр-міністр,Консервативна партія,партія,повномасштабна російська агресія, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,Росія, війна в Україні, війна з РФ,війна з Росією,Війна , війна Росії проти України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР