Підприємці Львівщини звернулися до Президента України з вимогою зупинити незаконні дії СБУ і погрози волонтерам!

Підприємці Львівщини звернулися до Президента України з вимогою зупинити незаконні дії СБУ і погрози волонтерам!
67471 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про роботу спецслужб у воєнний стан. 

«На вузькій стежині троє, можуть зупинити тисячу».

Нема сенсу пояснювати, що ми таки на «вузькій стежині», де кожен навіть найменший промах може коштувати неймовірно дорого.

Вже вкотре за останніх декілька місяців спостерігаю дивну картину через підозрілі  дії підрозділів Служба безпеки України

Всі мої друзі, підприємці і волонтери масово відмовляються продовжувати активну підтримку армії через те, тут УВАГА, що їх постійно моніторять і лякають в службах:

Як привіз, куди завіз, кому віддав, як виїхав по шляху, де декларації, де подяки, де акти приймання передачі???

Рівень мотивації волонтерів,  після таких «полювань на відьом», різко падає.

Якщо не припустити, що окремі «активні» праціники спецслужб дістануть зі своїх гаманців гроші для допомоги армії в замін на ту допомогу, яку вони обрубали своїм тиском, то ми маємо всі шанси опинитися в біді. 

Спочатку такі історії про тиск були рідкісними. Потім серед кола друзів ці речі участилися. 

А сьогодні я отримала інфо, яка глибоко змотивувала мене написати про це цілий пост «вдячності».

Декілька дружніх мені громадських організацій (серед них однією я керую особисто) сукупно з самого початку війни доставляли гуманітарну допомогу в таких кількостях, що потім її Україною розвозили в об’ємі по декілька вагонів у день!

Зараз, коли гуманітарної допомоги майже немає, ці організації самостійно, власним коштом забезпечують доставку життєво важливих речей на фронт. 

Без зупинки, день в день всі ці останні чотири місяці. 

Аж тут раптом, сьогодні отримую інфо, що в працівників Управління СБУ Львівської області є до цих громадських організацій «питання» і вони зроблять все можливе аби наших водіїв не включали у систему «Шлях».

Мені, як адвокату з багаторічним досвідом, хочеться сказати тільки одне: КОЛЕГИ, ЦЕ У НАС, У СУСПІЛЬСТВА, Є БАААААГАТО ПИТАНЬ ДО ПРАЦІВНИКІВ СБУ!

І те, що адекватні люди зараз зайняті допомогою армії не означає, що ми не знайдемо часу аби виправити ряд кадрових недоліків у структурі СБУ окремих областей.

Офіс Президента України зверніть увагу на ситуацію, бо вона перестає бути контрольованою.

Нагадаємо: З 12 березня начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області став Артем Бондаренко. Про це стало відомо з Указу президента України № 130/2022.

Невже ж Артем Бондаренко не чує волонтерів? А чи чує волонтерів Президент і його офіс?

Автор: Соломія Марчук Зінченко

Теги: Львів,Львівщина, Львівська область,Україна, Офіс Президента,Президент, Президент України, Президент Володимир Зеленський, Президент Зеленский, Президент України Володимир Зеленський, Президент України Зеленський, Володимир Зеленський, Зеленський Вікіпедія,Володимир Зеленський Вікіпедія, СБУ, СБ України, Служба Безпеки, Служба Безпеки України,Бондаренко, Володимир Олександрович Зеленський,Погроза,волонтери,Волонтерство,погрози,погрози волонтерам,Управляння СБУ Львівської області,Управляння СБУ,Артем Бондаренко,Соломія Марчук Зінченко,Незаконні дії,незаконні дії СБУ
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР