Депутати облради під час військового стану без узгодження МОЗ хочуть ліквідувати медичний центр в Житомирі ....80 медиків на вулицю!

Депутати облради під час військового стану без узгодження МОЗ хочуть ліквідувати медичний центр в Житомирі ....80 медиків на вулицю!
26633 ПЕРЕГЛЯДІВ

ПРО ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ
припинення(ліквідація, закриття).

Знаєте, що таке цинізм? цинізм - це коли самодостатній медичний центр на рівному місці хочуть припинити (насправді ліквідувати) та знищити. А колектив, який чесно лікує людей, платить податки та збори, хочуть викинути на вулицю. Цинізм - це залишити без роботи понад 80 людей в період війни. Насправді закриття Медцентру для того, щоб переламати незручних депутатів та керівника, фантазії про те як прибрати цікаві об’єкти нерухомості до «липких» рук. Жодних економічних чи медичних пояснень немає.

Автори цієї незрозумілої ідеї із «припиненням» жорстко підставляють Президента, і маю надію, що його реакція буде такою ж швидкою та жорсткою, щоб поставити на місце Житомирських «спеціалістів», що втратили відчуття реальності!

Теги: Депутат,депутати,нардепи,облрада,депутати облради,Військовий стан, Житомирська область,Житомир,МОЗ,МОЗУ, МОЗ України, Міністерство охорони здоров’я,Ліквідування,ліквідування медичного центру в Житомирі,ліквідування медичного центру,медичний центр,Житомирський обласний центр,Житомирський обласний центр спортивної медицини,Спортивна медицина,спорт, Медицина,медики,Врачи,врач,медик,нардеп,Лікар,Лікарі,Медцентр
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР