ГУМАНІТАРНИЙ ХАБ «ЖИТОМИР» ЗА СПРИЯННЯ ПОСОЛЬСТВА УКРАЇНИ В ЯПОНІЇ ТА КОМПАНІЇ «АЗЕНКО» ПЕРЕДАВ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДО ЛІКАРНІ «ОХМАТДИТ» ТА ЩЕ ДО ЧОТИРЬОХ ЛІКАРЕНЬ УКРАЇНИ

ГУМАНІТАРНИЙ ХАБ «ЖИТОМИР» ЗА СПРИЯННЯ ПОСОЛЬСТВА УКРАЇНИ В ЯПОНІЇ ТА КОМПАНІЇ «АЗЕНКО» ПЕРЕДАВ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДО ЛІКАРНІ «ОХМАТДИТ» ТА ЩЕ ДО ЧОТИРЬОХ ЛІКАРЕНЬ УКРАЇНИ
52624 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські лікарі продовжують відігравати центральну роль у реагуванні на виклики війни, борючись за здоров’я та життя людей. 

Під час активної фази бойових дій вони стикнулися з великою кількістю поранених та травмованих, серед яких є діти. Наші медики вражають професіоналізмом, витримкою і роблять справжні дива. Та часто, наявність в реанімаціях новітнього обладнання має вирішальне значення для збереження життя пацієнта. 

Гуманітарний Хаб «Житомир» за сприяння Посольства України в Японії та азербайджанської компанії «Азенко» передав від японського виробника компанії Nihon Kohden 7 апаратів ШВЛ і 8 моніторів моніторингу стану пацієнтів до дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», Запорізької обласної дитячої лікарні та ще до 3-х лікарень: у Чугуєві, Охтирці та Полонному. Крім того, спеціалісти провели навчання для медиків, щоб апартати почали якнайшвидше використовуватися в роботі.

Зокрема, апарати ШВЛ використовуються при особливо важких випадках порушення дихання: від гострих отруєнь до черепно-мозкових травм. А завдяки моніторам пацієнта у лікарів з’явиться більше можливостей відслідковувати та миттєво реагувати на погіршення стану пацієнтів.

«Світ продовжує підтримувати Україну. А ми робимо все можливе, щоб підтримувати наших медиків. Наразі Гуманітарний Хаб «Житомир» вже передав до лікарень Дніпропетровської області медикаменти, препарати та обладнання на загальну суму більше 20 млн грн від Японії. Також найближчим часом очикуємо значну гуманітарну допомогу від наших японських партнерів — 65 тонн лікарських препаратів та обладнання, які невідкладно будуть передані до медичних установ в найбільш постраждалих містах України.

Це вагомий внесок для збереження тисяч життів наших громадян. Безмежно вдячні за співпрацю нашим партнерам з Японії компанії Nihon Kohden, Посольству України в Японії та компанії «Азенко» за довіру і продовжуємо працювати до перемоги!» — Донатас Піскун, голова Наглядової ради Гуманітарного Хабу «Житомир».

Гуманітарний Хаб «Житомир» / Humanitarian Hub «Zhytomyr»

Джерело

Теги: Українські лікарі, лікар, лікарі, Україна,Медик, медицина, медик,Житомир, Житомирська область,Гуманітарний Хаб ,ГУМАНІТАРНИЙ ХАБ «ЖИТОМИР»,Азенко,Японія,ШВЛ,апарат ШВЛ,Nihon Kohden,Штучна вентиляція легень, легені, апарати штучної вентиляції легень, апарати штучної вентиляції,Вентиляція,Піскун,Донатас Піскун,Донатас Піскун голова Наглядової ради Гуманітарного Хабу «Житомир»
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР