Денис Монастирський: російські танки знову в Празі, але розбиті, спалені українськими воїнами

Денис Монастирський: російські танки знову в Празі, але розбиті, спалені українськими воїнами
306556 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сьогодні вже знищено понад 1,5 тис. російських танків, понад 4 тис. бронетранспортерів

Про це міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив під час відкриття виставки військової техніки російських окупантів, знешкодженої в боях в Україні.

«Маю честь представити виставку, яка зроблена руками українських воїнів, української армії, наших громадян. Коли я побував вперше у звільнених містах і селах Київської області, зрозумів — цю техніку має побачити Україна, розбиті російські танки має побачити вся Європа. Сьогодні цей день настав: російські танки знову в Празі, але розбиті, спалені руками українських воїнів. На сьогодні вже знищено понад 1,5 тис. російських танків, понад 4 тис. бронетранспортерів. Якщо їх поставити один за іншим, вийде довжина колони понад 40 кілометрів, які приїхали, щоби знищувати вільну незалежну Україну, вільну незалежну Європу», — сказав Денис Монастирський.

Він зазначив, що на сьогодні кількість українців, які були змушені покинути своє місце проживання, як в Україні, так і виїхати за її межу, рахується мільйонами: «І цей ланцюг свободи протягується від США по всій Європі, по всьому світу це є наше коло підтримки, яке бачить нашу правду, бачить нашу битву і яке побачить нашу перемогу», — додав очільник МВС України

Також він подякував усім міністрам внутрішніх справ ЄС, які прибули в Чехію, щоб обговорити питання, які пов’язані з російською агресією в Україні, куди Україна була запрошена, як рівна.

На експозиції в Празі представлені російський танк Т-90, артилерійські установки, протитанкові системи й зенітно-ракетний комплекс «Бук», а також залишки ракет, що були випущені рашистами по українських містах.

 

 

Департамент комунікації МВС України

Теги: МВС України,Денис Монастирський,міністр внутрішніх справ України,військова техніка, війна в Україні,росія,російські танки,Прага
ПРЯМИЙ ЕФІР