Авіаудари, бої біля кількох населених пунктів, підготовка наступу на Бахмут – Генштаб ЗСУ про дії військ РФ

Авіаудари, бої біля кількох населених пунктів, підготовка наступу на Бахмут – Генштаб ЗСУ про дії військ РФ
313909 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські війська готують наступ на Бахмут і Вуглегірську ТЕС, повідомляє у ранковому зведенні Генеральний штаб ЗСУ.

За даними штабу, також на Бахмутському напрямку війська РФ обстрілювали із ствольної, реактивної артилерії і танків райони населених пунктів Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Покровське, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Кодема. Противник завдав авіаударів по Берестовому, Яковлівці, Бахмуту, Вершині, Нью-Йорку та Покровському.

На Слов’янському напрямку обстріли з танків та артилерії зафіксовано поблизу Долини, Краснопілля, Костянтинівки, Чепіля, Гусарівки та Адамівки.

На Донецькому напрямку противник обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Краматорськ, Сіверськ, Серебрянка, Григорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Івано-Дар’ївка. Завдав авіаційного удару неподалік Верхньокам’янського. Веде штурмові дії в напрямку Івано-Дар’ївки, бойові дії тривають. Тривають бойові дії у напрямках населених пунктів Берестове, Вершина і Новолуганське.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках зафіксовані обстріли в районах населених пунктів Новобахмутівка, Вугледар, Новопіль, Полтавка, Гуляйполе, Кам’янське та низки інших. Противник завдав авіаудару біля Авдіївки.

У Генштабі повідомляють, що війська РФ провели розвідку боєм в районі Новоселівки Другої та наступ у напрямку Микільського – успіху не мали, відійшли.

На Харківському напрямку російські війська обстрілюють райони населених пунктів Мосьпанове, Петрівка, Руські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Питомник, Дементіївка, Коробочкине та Прудянка.

radiosvoboda.org

Теги: Бахмут, війна в Україні,Генштаб ЗСУ,війська рф,Вуглегірська ТЕС
ПРЯМИЙ ЕФІР