Житомирський активіст Олександр Громов коштує вдвічі дорожче прокату лімузина

Житомирський активіст Олександр Громов коштує вдвічі дорожче прокату лімузина
361220 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадський діяч, активіст та волонтер, помічник депутата партії “Опозиційний блок”, скандаліст і… альфонс. Все це - про керівника громадської організації «Захист та справедливість» Олександра Громова з Житомира.

Олександр Громов також є засновником ГО «Молодіжне об’єднання «Молода опозиція», співзасновником благодійного фонду “Українці ЖТ”. В липні 2019 року Громова обирали до складу громадської ради при Житомирській облдержадміністрації.

В своїй біографії наш герой має чимало сторінок із позначкою мінус, про які він небагато розповідає, тим більше в ситуаціях, коли пахне грошима.

Альфонс Олександр Громов

На відео з сюжету каналу “Мега” маємо можливість насолодитися ще однією його «професією». Виявляється, свого часу Громов не тільки торгував з лотків, як на це вказує youcontrol, але й доволі успішно працював… альфонсом (проститутом).

 

В невеличкому сюжеті приблизно десятирічної давнини викладено все те, що треба знати нинішнім бізнесменам, спонсорам і простим громадянам. Чи варто довіряти свої гроші таким, як Громов, судові позови про стягнення боргів з котрих затягуються на роки?

Навіть в телевізійному сюжеті в якості альфонса (фактично проститута)  Громов все одно примудрився виставити себе таким собі благодійником, ангелом почуттів, вміло обходячи гострі кути продажної любові і сексу за гроші. Що тут сказати? Знатний пройдисвіт!

Альфонс (як зазначає Вікіпедія)  - це чоловік, що перебуває на утриманні жінки, при цьому надаючи їй інтимні послуги, або займається проституцією.

Бачимо на відео - Громов й не заперечує, що надає платні послуги. Оцінював себе дорожче лімузина вдвічі – 300 доларів за годину. І, як ми вже зрозуміли і з відео, а також і з визначення, хто такий альфонс – послуги інтимного характеру також, напевно, входили до його прейскуранту.

За мету до 50 років Громов ставив собі мати в банку 50 мільйонів доларів.

Натомість на сьогодні назбирав вже мільйонний борг перед компаніями, що наважилися мати із ним бізнес-справи.

Олександр Громов активно виступав на сесіях обласної та міської рад. Зокрема, на сесії Житомирської міськради 27 вересня 2018 року спровокував бійку: він зірвав зі столу президії плакат з написом «Наталя Леонченко лобіює Московський патріархат». Також Олександр Громов входив до складу робочої групи з питання дотримання законодавства при видобуванні піску на території Житомирської області.

На ньому висить кримінальна справа за вимагання від керівника Олевського районного лісгоспу Олександра Бондарчука 30 тисяч доларів США. 13 серпня 2019 року його затримали у ресторані «Гайки», при передачі чергового «траншу» в розмірі 5,5 тисяч доларів.

Наведена інформація про “громадського діяча”, “активіста” й альфонса знаходиться у відкритому доступі. У час інтернет-технологій дуже важко приховати правду.

А сама тема цієї статті з пікантними подробицями “житія” житомирянина Громова має ще раз нагадати громадянам. Якщо ви маєте бажання жертвувати власні кошти на благодійність, а, тим більше, вести із кимось бізнес – не полінуйтесь. Зайдіть в пошукові системи. Ознайомтесь із тими, з ким збираєтесь мати справу, аби не бути ошуканими.

Якщо за людиною тягнеться хвіст правопорушень, кримінальних справ, інших сумнівних дій – тримайтеся таких осіб подалі. Адже, як правило, люди не міняються, яку б локришу вони не намагалися вішати на вуха. 

Олександр Бабарико

Теги: Олександр Громов, відео, Олександр Бондарчук, активіст, альфонс, проститутка, бізнес, Житомир, Гайки, Українці ЖТ, лімузин, “Опозиційний блок”, громадський діяч, волонтер, бізнесмен
ПРЯМИЙ ЕФІР