Нічна "бавовна" в Мелітополі: HIMARS знищили казарми окупантів

Нічна "бавовна" в Мелітополі: HIMARS знищили казарми окупантів
333070 ПЕРЕГЛЯДІВ

У тимчасово окупованому росіянами Мелітополі вночі розквітла "бавовна": повідомляють про знищення чергової бази загарбників влучними ударами HIMARS.

У ніч на понеділок, 8 серпня мешканці Мелітополя чули вибухи – попередньо, в районах аеродрому і колишнього заводу РЕФМА. Про це повідомив телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

За інформацією міського голови Мелітополя Івана Федорова,  високоточними ракетами HIMARS було нанесене вогневе ураження по пунктах тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах міста, знищено значну кількість техніки і живої сили загарбників.

 

"Понад 100 російських солдат, які в цю ніч знаходилися в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзону, а їх батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada", – написав мер.

Він також зауважив, що минулого тижня значну частину своєї ППО окупанти передислокували з Мелітополя до Херсону.

"Сьогоднішня ніч найбільш результативна та свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ПВО вже не спроможні чинити опір HIMARS. Послаблення системи ППО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку", – додав Федоров.

stopcor.org

Теги: HIMARS , ЗСУ,Мелітополь, війна в Україні, окупанти, Збройні Сили України
ПРЯМИЙ ЕФІР