Богдан Полосенко – автор нової пісні про війну «Звідки ти бро? Я з ТрО!»

Богдан Полосенко – автор нової пісні про війну «Звідки ти бро? Я з ТрО!»
284050 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після спілкування музиканта з військовим з’явилась пісня про територіальну оборону України.

Богдан Полосенко.

«Бо Бро».

Народився в Боярці в 1982р.

Живе в Білогородці.

Змінив з кілька десятків професій від столяра до менеджера з продажів.

Шкільний щоденник був червоним від зауважень вчителів. По ньому можна було прослідкувати весь день: «вранці запізнився на урок, швидко бігав коридором. На перерві курив в туалеті. На третьому уроці підклав кнопку вчительці на стілець».

Загострене почуття справедливості не давало спокою ні друзям, ні вчителям… Терпів тільки папір. На якому в поетичній формі викладав свої думки.

З 8-го класу писав вірші. Звичайно про кохання. Мабуть кожна друга однокласниця отримала по віршу із освіченням.

З дорослішанням (з 2014-го) тематика віршів пов’язана з Революцією гідності, війною.

«Війна… Як багато за те я б віддав, щоб кожен із нас це слово не знав.

Щоб слово любов було на вустах, не гинули люди від кулі невдах».

Першу пісню записав у 15 років на комп’ютерній програмі денсмашін. «Киця волохата» – назвали друзі цей шедевр гаражних дискотек. (Не здумайте гуглити цю пісню, бо…бро))

На першому курсі, коли був студентом (з Університету ім.Шевченка (менеджер міжнародного туризму) вигнали, а з «Кулька» сам пішов – послав на х*й проректора) друзі запросили в «Промзону» (клуб на Шулявці). Там читали репчик «Кровосток» та тогочасні модні/популярні реп-виконавці. Цей драйв дав розуміння, що маю робити щось подібне.

24 лютого о 6 ранку товариш повідомив, що село біля Шостки бомблять. Дружина в сльозах каже – під вікнами проїхав танк, діти, заклеювання вікон, збори речей, адреналін, повітряні тривоги паніка…

З родиною перебралися до «бункера» – підвал офісу, де працював. Там був організований гуманітарний штаб. Кожен робив що міг. Буревій змін змусив мене записувати реп на очевидну тему… Серед цивільних і військових, які організовували оборону Білогородського району познайомився з полковником Дмитрашківським. Він послухав мій реп і зауважив: чому немає пісні про ТрО?

Наступного ранку я прокинувся з приспівом в голові: «Звідки ти бро? Я з ТрО!» Половина справи була зроблена). Залишалося загорнути приспів в сильні слова. Що і було зроблено. Коли пісня була готова з мінімальним аранжуванням, треба було знайти студію звукозапису. Згадав, що 8 років тому підвозив звукорежисера і власника студії «PROUND RECORDS»  Євген MALAN. Набрав його, скинув приспів. Євген сказав – музика гамно, а слова бест! Вже наступного дня на студії почалася робота.

Так і з’явилася пісня  «Звідки ти бро? Я з ТрО!».

prompolit.info

Теги: Звідки ти бро? Я з ТрО,Богдан Полосенко, війна в Україні,ТРО,територіальна оборона України, ЗСУ
ПРЯМИЙ ЕФІР