Аби отримати "гробові": у росії батьки поховали незнайому людину замість сина-окупанта, який знаходиться в полоні

Аби отримати "гробові": у росії батьки поховали незнайому людину замість сина-окупанта, який знаходиться в полоні
346146 ПЕРЕГЛЯДІВ

У росії батьки сина-окупанта, який відправився на війну в Україну, поховали незнайому людину, аби отримати "гробові" за свого нібито померлого сина. Однак солдат виявився живим і знайшовся серед полонених.

Про це в ефірі спільного телемарафону розповів російський журналіст Тимур Олевський.

"Вони привезли чиєсь тіло, вони його поховали, отримали гроші, а потім солдат знайшовся. Він виявився живим, він в полоні. Та вони не намагаються нічого зробити з цим, не звертаються в Міноборони, аби витягнути його з полону. Вони пояснюють це тим, що гроші вже отримані і назад їх вертати вони не збирають", – повідомив журналіст.

Відомим факт захоронення чужої людини заради отримання "гробових" став завдяки сестрі нібито померлого російського окупанта. Саме вона почала бити на сполох та написала листа до прокуратури, адже зрозуміла, що батькам наплювати на сина і після того як вони отримали кошти шукати його точно не будуть.

"Вона пише в прокуратуру - і це не схоже на скаргу, а схоже на крик про допомогу, що батьки содата отримали "гробові" за те, що він загинув, за фальшивою, по суті, процедурою отримання результатів ДНК-експертизи, тому що її взагалі ніхто не проводив. Це була просто формальність, її мали проводити, їм навіть результатів не дали", – зачитав журналіст уривок зі скарги сестри російського солдата.

stopcor.org

Теги: окупанти,гробові, війна в Україні,полон,полонені,гробові гроші,гробовые деньги
ПРЯМИЙ ЕФІР