Росіяни закінчилися: зс рф намагається залучити в армію громадян країн Центральної Азії

Росіяни закінчилися: зс рф намагається залучити в армію громадян країн Центральної Азії
358385 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російська окупаційна армія вже не може поповнювати свої втрати та формувати резерви виключно громадянами російської федерації, бо все менше охочих воювати проти України. Через це вони намагаються залучити до війни громадян країн Центрально Азії.

Про це повідомляє ГУР МО.

За інформацією розвідників, у московському регіоні почали проводити "агітаційні заходи" з громадянами Узбекистану, Таджикистану та Киргизстану, щоб вони вступили до армії рф та пішли воювати проти України.

"Окрім фінансового стимулу, тим хто погодиться підписати контракт та поїхати в Україну, пропонується отримання російського громадянства.Одночасно у Чечні триває формування і підготовка чотирьох батальйонів для відправки на війну в Україні", - йдеться у повідомленні.

Також у ГУР зазначають, що більшість "добровольців" з Чечні - це викрадені молоді чоловіки, яким погрожують кримінальним переслідуванням за сфабрикованими звинуваченнями або під тортурами змушують підписувати контракти для війни проти України.

"Практика викрадення чоловіків для поповнення добровольчих військових підрозділів, які воюють в Україні на догоду Москві породжує хвилі невдоволення серед мешканців Чечні. Громадяни республіки виказують обурення тим, що кадиров посилає мусульман брати участь і гинути на "чужій" війні двох християнських народів – росіян і українців. Така політика кадирова сприймається, як зрада мусульман", - повідомляють розвідники.

Нагадаємо, 13 серпня ГУР МОУ опублікувало перехоплення, у якому російський окупант розповідає про те, що армія рф не в змозі укомплектувати частини: набирають "непотріб", який тікає або гине у першому ж бою. 

stopcor.org

Теги: Російська окупаційна армія,армія рф,армія росії, війна в Україні,Мобілізація в росії
ПРЯМИЙ ЕФІР