Дар’ю Дугіну ліквідувала “Національна республіканська армія”, - Ілля Пономарьов, російський опозиціонер

Дар’ю Дугіну ліквідувала “Національна республіканська армія”, - Ілля Пономарьов, російський опозиціонер
29560 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ввечері близько 21 години, 20 серпня на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи вибухнув автомобіль ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна. Самого російського пропагандиста в салоні автомобіля Toyota Land Cruiser Prado не було, проте внаслідок вибуху загинула його дочка - Дугіна Дар’я, яка керувала автомобілем в цей вечір.

Про це повідомили ТААС, а також соратники Дугіна.

Сам Дугін відразу прибув на місце вибуху, у мережі розповсюджують відео де він стоїть на місці підриву доньки.

Спочатку була версія, що у машині вибухнув газовий балон. Проте згодом, пріоритетною версією став вибух саморобного вибухового пристрою.

Одну з перших версій хто стоїть за підривом написав у Twitter журналіст Саша Сотник, який розповів, що Дугіну вбили через можливу причетність до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої кампанії у Франції - Ле Пен.

Також слід зазначити, що в той же час та в своєму репертуарі, російські пропагандисти і пропутінські чиновники, зокрема й глава МЗС РФ Марія Захарова, прямо “горланили” про те, що в загибелі Дугіної "винний Захід", також навіть швиденько намалювали й "український слід".

Все це було озвучено за уже звичним шаблоном “расєї”. Цікаво, що не манш звичним шаблоном для “мордору” є те, що буквально в найкоротший час було оголошено про більш реальну та приземлену версію щодо тих хто стоїть за вибухом авто дочкиідеолога «руского міра» Дугіна.

В результаті, відповідальність за підрив авто доньки головного ідеолога війни РФ проти України Олександра Дугіна - Дар’ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію - взяли на себе Члени "Національної республіканської армії".

Підрив її машини у Підмосков'ї – це партизанська акція, метою якої є опір кремлівському режиму. Про це на каналі "Ранок Лютого" ">в YouTube заявив опозиціонер Ілля Пономарьов.

В ефірі він зачитав маніфест “Національної Республіканської Армії”, яка звернулася до Іллі Пономарьова через канал Роспартизан із проханням озвучити, що вона бере відповідальність за акцію. Також,він виклав це відео звернення у своєму Фейсбук.

Що цікаво та важливо, у своєму зверненні партизани "НРА" оголосили, що сприймають російського диктатора володимира путіна узурпатором влади та військовим злочинцем.

"путін буде нами скинутий і знищений. Наша мета — зупинити знищення Росії та її сусідів, припинити діяльність купки кремлівських ділків, які присмокталися до багатств нашого народу і вчиняють сьогодні злочини всередині країни та за її межами", — йдеться в повідомленні.

Вони закликали російських чиновників скласти мандати, силовиків зняти погони, а бізнесменів зректися підтримки путіна. Інакше партизани пообіцяли їм знищення.

Варто зауважитищо Ілля Пономарьов підтримав дії Національної Республіканської Армії. За його словами, вона не воює із мирним населенням і не здійснюватиме акції проти цивільних об'єктів.

Пономарьов підкреслив, що на території України також створено Російський Добровольчий Корпус та Легіон Вільної Росії, які воюють на фронтах цієї війни з путінськими загарбниками та готові йти до кінця.

Ілля Пономарьов закликав усіх, хто хоче боротися з путінським режимом, приєднуватись до НРА, надати посильну підтримку опору, тримати зв'язок через телеграм-канал Роспартизан.

Потрібно підкреслити, що ті хто уважно слідкує за розвитком подій в “мордорі” знають, що передувало загибелі Дар'ї Дугіної.

Як повідомляли 18 серпня російські пабліки, за терактами на російській залізниці стоять партизани з місцевих жителів.

Так, на залізничній ділянці в районі Домодєдово було виведено з ладу два пристрої сигналізації, централізації та блокування. За фактом, це два малопомітних залізних ящики, які стоять поряд з коліями. Згідно інформації, яка поширювалась - пошкодження викликано було не зламом чи вибухом. Обладнання, ймовірно, спалено було запальною сумішшю. Правильно приготовленою та грамотно застосованою. В результаті ділянка залізниці на якийсь час виведена з ладу.

Це була одна із багатьох диверсій, що вже тривалий час відбуваються одна за одноюпо всій території росії.Зауважимо, що більшість з таких диверсій спрямовані на комунікації, якими поставляється озброєння в зону бойових дій.

Що найголовніше, на думку самих росіян: дії невідомих - не схожі на роботу українських спецслужб. Крім того, подібні диверсії не підтверджує і українська розвідка.

Тому, найімовірніший і найреальніший варіант цих диверсій – це дія місцевих «партизан», яким - допомагає хтось серед спецслужб росії, кому вже явно набрид путін і його царювання.

Тобто, все це говорить та підкреслює те, що під Москвою пропагандистку та дочку "ідеолога Путіна" - підірвали саме партизани та бійці Національної Республіканської Армії, які й взяли на себе відповідальність за цю проведену акцію.

Теги: Дар’я Дугіна,Дугіна,Дар’я Дугіна Вікіпедія,Дугіна Вікіпедія,Олександр Дугін Вікіпедія,Дугін Вікіпедія,Україна,Національна республіканська армія,Росія, Російська Федерація,РФ, Ілля Пономарьов, російський опозиціонер, Пономарьов, Марін Ле Пен ,Ле Пен,Кремль,Саша Сотник,МЗС РФ Марія Захарова,МЗС РФ Захарова,МЗС РФ ,Марія Захарова,Захарова,війна РФ проти України,війна Росії проти України,війна проти України,Війна проти Росії,війна України,війна Росії,війна , війна в Україні, війна з РФ,війна з Росією, війна з Україною,Підмосков'я,НРА
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР