Команду Гройсмана дотискають силовики, люди Гройсмана… попадаються з наркотиками?

Команду Гройсмана дотискають силовики, люди Гройсмана… попадаються з наркотиками?
52701 ПЕРЕГЛЯДІВ

У команді екс-мера Вінниці та екс-прем'єра Володимира Гройсмана та його ручної однойменної партії “Українська стратегія Гройсмана” у Вінниці сильно штормить.

 

Столичні силовики не по-дитячому взялися за протиправні дії його підлеглих за партійною лінією, які контролюють обласну та міську ради, де “гройсманят” - більшість. Ми писали про нещодавні обшуки ДБР у вінницькій міській раді за підозрою у розкраданні землі та видачу незаконних дозволів на будівництво, що “кришували” місцеві правоохоронці.

 

І ось ще один прогнозований удар під дих. Права рука Гройсмана в обласній раді, його голова В'ячеслав Соколовий також опинився у полі зору силовиків. За повідомленнями низки телеграм-каналів, минулої п'ятниці у Шаргороді київськими правоохоронцями нібито було проведено обшуки у родичів Соколового.


Саме цього дня він від свого імені, але за рахунок міжнародних благодійників, роздавав гуманітарку. 
Сам Соколовий на “сюрприз” ніяк не відреагував і негайно ретирувався до Вінниці – думати, як жити далі. 
У 2014-2019 роках Соколовий очолював обласну прокуратуру та був "своїм" для команди Гройсмана-Моргунова. Саме під час його роботи на Вінниччині не було розкрито жодного серйозного корупційного злочину.


Злі язики стверджують, що саме за цей період він прихопив у Шаргородському районі чимало земельки, садків та озер, а також ферми та консервний завод. Начебто оформив це все господарство на тестя та інших родичів. 
Так от, розплутувати ці махінації нібито й прибули люди у погонах із Києва.

З нетерпінням чекаємо, звичайно ж, офіційних повідомлень ДБР і генпрокуратури з цього приводу.

 

Але що це все означає? Останнім часом команда Гройсмана в обласній та міській радах отримала чимало кримінальних проваджень. Не просто так! І не у вигляді політичного переслідування, як заявляли в його політсилі. Йдеться про афери із земельними ділянками, об'єктами будівництва, муніципальними підрядами, на яких Гройсман та його оточення могли фантастично збагатитися починаючи з 2005 року, коли він став виконувачем обов'язків міського голови.

 

 

А ось ще один зовсім свіжий "заліт". У депутата Вінницької обласної ради від партії "Українська стратегія Гройсмана" Ігоря Хміля під час огляду автомобіля у пункті пропуску Могилів-Подільський правоохоронці знайшли речовину зеленого кольору, попередньо канабіс, а також кілька десятків набоїв та таблетки.


А ось помилуйтеся, що місцеві ЗМІ пишуть про особливо наближених депутатів від “Стратегії
Гройсмана” .

 

У Вінниці розгул корупції космічних масштабів!

Уся ця низка корупційних скандалів та “зальотів” означає, що з Володимиром Гройсманом навряд чи хтось домовлятиметься. Швидше за все, гройсманівська влада на Вінниччині незабаром буде безповоротно демонтована, а місця місцевих депутатів займуть інші партії, а серед них доблесні українські воїни.

 

Сергій Атаманюк

Теги: Володимир Гройсман, Сергій Моргунов, Стратегія Гройсмана, В'ячеслав Соколовий, Вінниця,Гройсман, корупція,Вінницька обласна рада Вячеслав Соколовий, Соколовий, Вінницька область,Ввнницька обласна рада, Українська стратегія Гройсмана, Українська стратегія Гройсмана Вінниця,Володимир Гройсман Вікіпедія,Гройсман Вікіпедія,Володимир Гройсман Вінниця,Гройсман Вінниця, Моргунов,Моргунов Вікіпедія,Сергій Моргунов Вікіпедія,Моргунов Вінниця,Сергій Моргунов Вінниця,Силовики,наркотики,люди Гройсмана,Гройсман наркотики,ДБР,Шаргород,Шаргородський район,Прокуратура,Гройсман-Моргунов,Київ,махінації ,Хміль,Ігор Хміль,Могилів,Могилів-Подільський,Правоохоронці ,Вінницька міська рада
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР