"Армія дронів": ЗСУ отримали перші ударні БПЛА Warmate (відео)

"Армія дронів": ЗСУ отримали перші ударні БПЛА Warmate (відео)
338475 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні сили України отримали перші ударні БПЛА Warmate, які купило Міністерство цифрової трансформації завдяки благодійному збору коштів від Monobank.

Про це повідомив міністр Михайло Федоров на своїй сторінці у Telegram.

"Менш ніж за тиждень ви надіслали на банку mono 64 млн грн, які передали на "Армію дронів". За ці кошти закупили 40 безпілотників Warmate. Половину з них ми вже передали на фронт. Ще 20 дронів поїдуть на передову цього місяця", - розповів він.

Федоров зауважив, що дрони Warmate - це можливість менше ніж за 10 хвилин в польових умовах підготуватися до знищення ворожої легко броньованої техніки, засобів ППО, РЕБ та РЕР противника. Такі безпілотники також використовує армія Польщі та інші країни-члени НАТО.

"На дронах українці залишили послання окупантам: "За Маріуполь і за Бучу", "Білет на концерт Кобзона". Ми з Олегом Гороховським також передали ворогам "привіт"", - додав міністр.

Нагадаємо, у вівторок, 6 вересня, з окупантами, які базуються у тимчасово окупованому Ізюмі, стався поганий день. Одне з їх місць розташування та зберігання військової техніки згоріло вщент внаслідок удару HIMARS.

stopcor.org

Теги: ударні БПЛА,Warmate,Monobank, війна в Україні,ЗСУ, Збройні Сили України
ПРЯМИЙ ЕФІР