У Британії запропонували визнати партію "Єдина росія" терористичною організацією

У Британії запропонували визнати партію "Єдина росія" терористичною організацією
291882 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Британії запропонували оголосити російську партію "Єдина росія" терористичною організацією. Заява прозвучала на тлі пропозиції про заборону видачі росіянам всіх туристичних віз.

Про це заявив член комітету у закордонних справах британського парламенту, депутат Лейбористської партії Ліам Бірн після візиту до Києва.

Єдина Росія

Він назвав три причини успішного контрнаступу Збройних сил України:

  • Україна веде війну за незалежність і може мобілізувати більше ресурсів;
  • провал військової стратегії росії;
  • військова допомога Заходу.

"На сьогоднішній день росія витратила величезні ресурси і мало що отримала і в короткостроковій перспективі не сподівається на мобілізацію для досягнення нових проривів. Пора вийти за рамки фрази "путін повинен зазнати поразки" і встановити цілі, підкріплені зобов'язаннями з військового постачання для їх досягнення", – зазначив британський політик.

За його словами, такими цілями може бути створення безпечного повітряного простору над Україною за рахунок комплексної протиповітряної оборони, повна деокупація української території, переслідування рф за агресію і військові злочини, стягнення репарацій і повернення всіх полонених і переміщених осіб.

"Пропоную розглянути посилення тиску на російську еліту шляхом оголошення "Єдиної росії" терористичною організацією, як ми це зробили в разі ЕТА, "Хезболли" або ХАМАС, заборона на російські туристичні візи і сильніші гарантії для експорту (зерна), наприклад заборонена для польотів зона над Чорним морем", – підсумував Бірн.

Нагадаємо, окупаційному "губернатору" Херсонської області Володимиру Сальду повідомлено про підозру у державній зраді. Крім того, 26 квітня Геннадій Лагута, керівник військової адміністрації Херсонщини, заявив про зрадників, яких привела до влади окупаційна влада рф. Зокрема Володимир Сальдо став головою Херсонської ОДА.

stopcor.org

Теги: Єдина росія,терористична організація, війна в Україні, окупанти,Британія
ПРЯМИЙ ЕФІР