В межах проєкту соціальної адаптації військовослужбовців звільнених у запас «Норвегія-Україна. Проводиться набір на безкоштовний курс “Організація підприємницької діяльності в Україні”

В межах проєкту соціальної адаптації військовослужбовців звільнених у запас «Норвегія-Україна. Проводиться набір на безкоштовний курс “Організація підприємницької діяльності в Україні”
342273 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні колеги! В межах проєкту соціальної адаптації військовослужбовців звільнених у запас «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) (https://ifsa.kiev.ua/) проводиться набір на курс “Організація підприємницької діяльності в Україні”. Курс БЕЗКОШТОВНИЙ!

Курс триває 3 місяці, включає в себе 350 академічних годин. Форма навчання – змішана (частково дистанційно, частково в аудиторії – з 18.30 до 21.00 щодня, крім суботи та неділі). Очні заняття будуть проходити в приміщенні Державного університету інфраструктури та технологій. Точна адреса буде повідомлена особисто кожному слухачу.

Установчі збори пройдуть 23 вересня 2022 року за вказаною вище адресою о 18.00. 26 вересня о 18.30 початок навчання. За результатами проходження навчання слухачі отримають сертифікат норвезького Університету NORD, спільний сертифікат Міністерства оборони та Міністерства закордонних справ Норвегії та свідоцтво про перепідготовку Державного університету інфраструктури та технологій.

Окрім зазначеного Громадська організація “Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку” паралельно з профперепідготовкою буде організовувати заходи з психологічної адаптації, правової адаптації, сприяння в працевлаштуванні або відкритті власної справи.

На установчих зборах з собою мати таки документи:

Для офіцерів ЗСУ та інших силових структур, звільнених у запас:

  1. Посвідчення офіцеру запасу (оригінал або копія).
  2. Паспорт.

Для офіцерів ЗСУ та інших силових структур, які заплановані до звільнення (закінчення контракту і ті.):

  1. Посвідчення офіцера.
  2. Паспорт.
  3. Довідка з місця служби, про те що військовослужбовець запланований до звільнення або закінчується термін дії контракту протягом року.

Для членів родин військовослужбовців:

  1. Копія посвідчення офіцера чоловіка (дружини).
  2. Свідоцтво про одруження (оригінал або копія).
  3. Паспорт.

Цільова категорія слухачів:

  1. Військовослужбовці Збройних Сил та інших силових структур, заплановані до звільнення в поточному році або в наступному.
  2. Військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур, звільнені з військової служби протягом останніх трьох років і які мають стаж служби не менше 10 років.
  3. Учасники бойових дій, які мають статус учасника, оформлений відповідно до чинного законодавства, звільнені або заплановані до звільнення протягом року.
  4. Члени сімей (чоловік /дружина) вищеперелічених категорій.
  5. Члени сімей загиблих учасників бойових дій (чоловік / дружина).

Запис на курс здійсює: Баллиєв Гуванч. Тел.: 096-689-49-38,

E-mail: [email protected]

Теги: Військовослужбовці ЗСУ,соціальна адаптація військовослужбовців,військовослужбовці,Баллиєв Гуванч
ПРЯМИЙ ЕФІР