ПВК Вагнер набирає ВІЛ-інфікованих зеків на війну в Україні

ПВК Вагнер набирає ВІЛ-інфікованих зеків на війну в Україні
60482 ПЕРЕГЛЯДІВ

За інформацією станом на 1 січня 2019 року в російських виправних закладах (колоніях) утримувалося близько ВІЛ-інфікованих 60 тисяч в’язнів. За інформацією правозахисників, ця категорія в’язнів не утримувала необхідної терапії, через що достатньо швидко вони помирали.

Днями стало відомо, що до лав російських найманців активно вербують ув’язнених з російських колоній, при цьому це робить особисто довірена особа путіна пригожин. А як повідомили сьогодні російські пабліки, ПВК “Вагнера” свідомо набирає до своїх лав віл-інфікованих в’язнів, з яких планують зробити окремі штурмові загони.

Нам підтвердили, що з них готуватимуть штурмові загони на найважчих напрямках. Тобто смертників, з невеликим шансом вижити. Але з твердою обіцянкою дати “покуражитися” тим, хто вижив у разі успіху.

– пишуть на росії.

Зрозуміло, що особливого успіху проти українських Збройних Сил ця тактика не матиме, проте гуманітарна загроза від цього досить велика, враховуючи схильність навіть звичайних росіян до сексуального насилля на окупованих територіях.

novyny.org

Теги: Вагнер,ПВК,ПВК Вагнер,ПВК Вагнер набирає ВІЛ-інфікованих зеків на війну в Україні,Зек,зеки,ВІЛ,ВІЛ-інфіковані, війна в Україні, війна з РФ,війна з Росією, Росія, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,Війна проти Росії, війна Росії проти України,Війна проти України,Війна, ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР