На Донеччині пройшла онлайн нарада ТО ПП «Європейська Солідарність» за участі керівника організації народного депутата України Артура Герасимова

На Донеччині пройшла онлайн нарада ТО ПП «Європейська Солідарність» за участі керівника організації народного депутата України Артура Герасимова
348406 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 вересня, пройшла онлайн нарада Донецької ТО ПП «Європейська Солідарність» за участі керівника організації народного депутата України Артура Герасимова, керівника секретаріату організації Євгена Татарчука, волонтерів, депутатів місцевих рад Донецької області від «ЄС», членів та прихильників партії.

Головним питанням наради була підтримка наших захисників, які боронять нашу країну від агресора.

Важливо зазначити, що депутати «Європейської солідарності» всіх рівнів з Донеччини активно працюють в цьому напрямку вже восьмий місяць від початку повномасштабного вторгнення.

Особливу подяку було висловлено численним партійцям області, хто зі зброєю в руках боронить нашу країну у лавах ЗСУ та ТРО, як їхньої невід’ємної частини.

Учасники наради відмітили великий обсяг роботи партійців області за останні місяці: і волонтерську допомогу ЗСУ, і активну участь партійців у створенні фортифікаційних споруд в області, і допомогу в евакуації жінок та дітей з районів бойових дій, і юридичну допомогу партії ВПО, і гуманітарну допомогу населенню області.

Окремим питанням обговорили комунікацію з партійцями та депутатами рад різних рівнів.
Також обговорили ряд законопроектів ВРУ, роботу фракції партії «Європейська солідарність» в парламенті та їхню важливість, особливо під час повномасштабного вторгнення.

Також учасники наради висловили щиру подяку Петру Порошенко за його активну благодійну допомогу Збройним Силам України. Бо тільки з 24-го лютого 2022 року на допомогу армії було спрямовано більше одного мільярда двохсот мільйонів гривень.
А загалом, з 2014 – більше трьох мільярдів шестисот мільйонів.

Дуже вдячні всім нашим депутатам і партійцям. Кожен з них і вся організація в цілому з перших годин повномасштабного вторгнення працює на перемогу. Хтось зі зброєю в руках на фронті, хтось подає набої – волонтерить, хтось працює і підтримує економіку. Вдячні всім за консолідовану позицію у розв’язанні нагальних питань та ситуацій.

Разом до перемоги! Все буде. Працюємо далі 

donetsk.eurosolidarity.org

Теги: Європейська Солідарність,Артур Герасимов,Донецьк, війна в Україні, Петро Порошенко,Порошенко
ПРЯМИЙ ЕФІР