ЗСУ звільнили ще два селища на сході: Ківшарівка і Новоселівка – під прапором України (фото, відео)

ЗСУ звільнили ще два селища на сході: Ківшарівка і Новоселівка – під прапором України (фото, відео)
314371 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український прапор знову замайорів ще у двох населених пунктах на сході країни: у Ківшарівці на Харківщині та Новоселівці Донецької області.

Відповідні фото і відео безпосередньо з місць подій оприлюднив у своєму каналі народний депутат України, заступник голови комітету ВРУ з питань нацбезпеки та оборони Юрій Мисягін.

Зазначається, що селище Новоселівку Донецкої області деокупували підрозділи 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ та Національної Гвардії України.

Під контроль українських Сил оборони перейшло й селище міського типу Ківшарівка, розташоване на лівому березі річки Оскіл і підпорядковане місту Куп'янськ на Харківщині. На місцевій вежі зв'язку та над адміністративною будівлею вже піднято синьо-жовтий стяг.

На мапі Deep State обидва населених пункти вже позначено блакитних кольором як щойно звільнені території.

ЗСУ деокупували Ківшарівку і Новоселівку

Тим часом російські джерела панікують через успішні наступальні дії ЗСУ на Лиманському напрямку й заявляють про ймовірність оперативного оточення окупаційних військ.

Нагадаємо, за даними ISW, українські сили укріплюють свої позиції на східному березі річки Оскіл та досягли подальших здобутків на околицях Лимана.

Джерело

Теги: ЗСУ , війна в Україні, окупанти,Ківшарівка ,Новоселівка
ПРЯМИЙ ЕФІР