Чому Залужний публічно захоплюється російським головнокомандувачем Герасимовим? – політичний експерт

Чому Залужний публічно захоплюється російським головнокомандувачем Герасимовим? – політичний експерт
59565 ПЕРЕГЛЯДІВ
Третій день в медіа та соцмережах обговорюють публікацію в авторитетному американському журналі Time розлогого матеріалу  про головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Більшість медіа вийшли з промовистими заголовками: “Він – найрозумніший”: Залужний зізнався, що вчився у головнокомандувача ЗС РФ Герасимова” – пише УНІАН. “Залужний зізнався, що виріс на російській військовій доктрині” – пише “Слово і діло”.
 
На думку політичного експерта Вадима Довнара, це достатньо дивні заяви, як для українського головнокомандувача. Особливо якщо йдеться про фактичного свого головного ворога. Він вважає, що “це ж не спорт, де повага до супротивника – одна з найбільших чеснот”. Герасимов – основоположник терміну “гібридна  війна”. Він відповідальний за смерті тисяч і тисяч українців. Він – жорстокий і підступний ворог, підлеглі якого постійно порушують правила ведення війни. І після нашої перемоги він неодмінно буде засуджений міжнародним трибуналом.
 
 
 
 
То що ж це було у виконанні Валерія Федоровича, людини, якою щиро захоплюється більшість українців і значна частина цивілізованого світу? Ностальгія за радянською військовою школою, дійсно яскравим представником якої є Герасимов? Помилка піар-служби, яка не викреслила ці слова з готового матеріалу? Що характерно, жодного спростування цих слів досі немає, що однозначно свідчить, що цитата – правдива. Інший нюанс цього матеріалу Time – відсутність “бойових” фотографій Головнокомандувача. Навряд чи їх би не опублікували, якщо б вони були в наявності. А тому чутки, що Залужний керує бойовими діями з далеких від передової командних центрів і, на відміну від інших командирів і навіть Президента Зеленського, не відвідує позиції, передові частини і штаби, мають під собою певний грунт. Про що також варто було б згадати в публікації.
 
 
Теги: медіа ,соцмережі,Україна, Володимир Зеленський,Зеленський, Зеленський Вікіпедія,Володимир Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України Зеленський ,Президент України ,головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний,головнокомандувач Збройних сил України Залужний,головнокомандувач Валерій Залужний,головнокомандувач Залужний,головнокомандувач Збройних сил України ,головнокомандувач ЗСУ,головнокомандувач ,Збройні сили України Валерій Залужний,Збройні сили України Залужний,Збройні сили України ,Збройні сили ,ЗСУ,ЗСУ Валерій Залужний,ЗСУ Залужний,Валерій Залужний,Залужний,Валерій Залужний Вікіпедія,Залужний Вікіпедія,Герасимов,доктрина,російська військова доктрина,військова доктрина,Довнар,Вадим Довнар,Валерій Федорович Залужний,Валерій Федорович Залужний Вікіпедія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР