Микола Голомша про підступність росіянської влади

Микола Голомша про підступність росіянської влади
44999 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таких падлючих, брехливих і підступних, а ще й напасних людей як на росії немає більше у світі. Вони буцім-то «воюють з НАТО» і в однієї із країн НАТО, - Турції, через «підставних» хочуть закупити бронежилети, а від інших, скажімо від Ірану, уже не НАТО отримують камікадзе, просять зброю у Пн. Кореї для терористичних актів в Україні. То своїм солдатам вони розповідали до 24.02.2022 о. мовляв «єзжайтє у ніх нічєго нєт, ім нєчем вас біть» і тут «опс», а «ми і нє думалі захвативать всю Украіну».

А зараз, коли Зеленський заявив про превентивний удар на випередження, якщо буде спроба ядерного удару і це у відповідності до вимог Будапештського Меморандуму підписантом якого росія-агресор і являється, песков заскулів, «что ето прізив до міровой войни». Ті каліки (рашисти) вже на ладан дихають, а їм ще приходить в голову  «фентезі» про міровую войну. Ще трохи і Киргистан зможе їх завоювати. Але як практик з досвідом у слідстві хочу зазначити, що це злочинна, терористична організація, а не державна влада на росії, бо тут чітко вбачається їх стратегічний задум, багаторічна підготовка до світового злочину - загарбницької війни. Це теракти щодо вибухів на наших військових складах у продовж десятків років, виснаження армії через свою колаборацію і системне знекровлення боєзапасів, тяжкого озброєння, ракет великої дальності, літаків, сучасних танків і все через «планові» призначення через свідому і не свідому колаборацію, меркантилізм в Україні.

Далі вплив на політику - фінансування створення колаборантських, прорашистських партій і рухів, викуп телеканалів, брехлива інформаційна підготовка у світі про «нацизм», тощо, меркантилізація влади, заволодіння стратегічними об‘єктами з метою політичного тиску і шантажу. Ієрархічність в рядах агентів впливу і їх фінансування та підтримка. Це маленький перелік того, що було. Але все таємне стає явним і ці тимчасово окуповані території України, Крим, ОРДЛО (але ж не тільки жертви українці і татари, а і явні колаборанти) вже на собі відчули всі «прєлєсті» росіянського «міра», який підло виловлює їх і під дулами автоматів заставляє воювати із своїм-же народом. А на телеканалах вони репетують про «защіту отечества». Питання від кого ? Хто на них напав ? Вони, всі росіяни, якщо там є ще чоловіки - мають зрозуміти, що у мєдвєдєва - «бєлка», а путін просто старий пень, якому пора вже «думать о зємлє» і чим скоріше ця зачарована владою банда піде, то з ними підуть і вигадані історії про Київ, який майже удвічі старший за москву(датовано 482 роком від Різдва Христового), віджату і побудовану москву у 1147 році Київським Князем Юрієм Довгоруким, кості якого лежать у Київській таки землі. Найгірше, коли владу захоплюють двійошники, які хіба що сильні адмін ресурсом, багаті награбованими статками, жорстокістю та інтригами на постправді без достатніх знань і відсутності в своєму нікчемному житті поняття істини. Бажаємо, щоб якісь адекватні люди на росії навернулись до Бога, бо Господь вже жорстоко карає рашистів батогом ЗСУ, якого нам посилає весь світ !

Пошвидшого просвітлення їм і Божого Проведіння ! А нам як найшвидшої перемоги !

Слава Україні!

Теги: Україна,НАТО,зброя,Голомша, Микола Голомша, Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Президент, Президент України,Крим,ОРДЛО,Київ,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України, Президент Володимир Зеленський, Президент Зеленський, Президент України Володимир Зеленський, Президент України Зеленський
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР