До ліквідації наслідків масованих ракетних обстрілів залучено понад 1 тисяча осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС, - Денис Монастирський

До ліквідації наслідків масованих ракетних обстрілів залучено понад 1 тисяча осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС, - Денис Монастирський
276747 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це міністр внутрішніх справ України написав на своїй сторінці в Facebook. 

«Нас не залякати! Рашисти продовжують ракетний терор та обстрілюють практично всю Україну. Тому під час тривог перебувайте в укриттях. Ситуація під контролем. Працює ППО, працюють всі органи влади як центральні, так і регіональні та місцеві військові державні адміністрації. Працюють рятувальники ДСНС, ліквідуючи пожежі та рятуючи людей з-під завалів, внаслідок обстрілу у 8 областях та у Києві. Є інформація про 9 загиблих та 36 травмованих осіб. До гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт залучено понад 1 тис. осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС», - написав очільник МВС. 

Денис Монастирський також додав, що Національна поліція документує масштабні воєнні злочини росіян проти мирних українців - обстріли житлових будинків та цивільної інфраструктури. 

«Росія - держава-терорист, вона б’є по українському населенню й цивільним об’єктам. Росія понесе відповідальність за геноцид Українського народу! Пам’ятайте, найбільший морок буває перед світанком. Ми переможемо!», - написав він.

mvs.gov.ua

Теги: Денис Монастирський, війна в Україні,ДСНС,ДСНС України,Обстріли РФ
ПРЯМИЙ ЕФІР