Микола Голомша: «Потрібно бити їх у відповідь!»

Микола Голомша: «Потрібно бити їх у відповідь!»
245706 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рве від злості, несправедливості. 

На росії так возмутились бавовною на керченському мості, що просто жуть. Клеймлять «позором» наших. 

Ну, невже тупості рашистів немає меж, невже вони вважають, що у розв’язаній ними загарбницькій війні з Україною вони мають якесь однобічне право стріляти по наших мирних містах перевозячи через той злощасний міст смерть для України, а згідно із їхньою версією ми маємо перестати захищатись і здатися ? 

Сама природа каже, що ми маємо реагувати, і превентивно, і у відповідь на кожен їхній постріл. Україна й так - не стріляє по мирних об‘єктах демонструючи військову толерантність і честь, яка присутня у нашого воїнства ще з часів Святослава Хороброго (коли москви зей у гадці не було), який ніколи не нападав на ворога зненацька, а завжди поререджав: « Іду на ви» і перемагав. 

Сильна армія воює з армією, а не з цивільним населенням, жінками і дітьми як це роблять рашисти.

Сильна армія зберігає честь і навіть програючи визнає перевагу сильного супротивника і звісно не вдається до грабунків і згвалтувань. 

Сильна армія не кидає своїх вояків на «убой» заради власних ганебних цілей і боязні відповідальності свого політичного керівництва. 

У цій страшній війні проти окупантів ми повинні довести їм наша армія світла і добра має міцні кулаки. Рішучість, і не  тільки у відповідь, а й по всіх мілітарних «точках» звідки нам прилітає дасть рашистам прилив до голови хоч якоїсь води, а скоріш боязні та поверне їх у «свою обитель» з нашої землі !

Потрібно бити їм у відповідь не прощаючи ні однієї цивільної людини, будинку, інфраструктури. Так говорять звичаї війни !

Так діють всі адекватні країни у світі які зуміли таким чином забезпечити собі безпеку у віках. 

Хай Бог завжди Буде на нашому боці, бо за нами правда і справедливість !  За нами воля і честь !

Слава Україні!

Теги: Микола Голомша,Микола Голомша прокурор, війна в Україні,росія,кримський міст,Крим,Україна
ПРЯМИЙ ЕФІР