Микола Голомша: «Потрібно бити їх у відповідь!»

Микола Голомша: «Потрібно бити їх у відповідь!»
24305 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рве від злості, несправедливості. 

На росії так возмутились бавовною на керченському мості, що просто жуть. Клеймлять «позором» наших. 

Ну, невже тупості рашистів немає меж, невже вони вважають, що у розв’язаній ними загарбницькій війні з Україною вони мають якесь однобічне право стріляти по наших мирних містах перевозячи через той злощасний міст смерть для України, а згідно із їхньою версією ми маємо перестати захищатись і здатися ? 

Сама природа каже, що ми маємо реагувати, і превентивно, і у відповідь на кожен їхній постріл. Україна й так - не стріляє по мирних об‘єктах демонструючи військову толерантність і честь, яка присутня у нашого воїнства ще з часів Святослава Хороброго (коли москви зей у гадці не було), який ніколи не нападав на ворога зненацька, а завжди поререджав: «Іду на ви» і перемагав. 

Сильна армія воює з армією, а не з цивільним населенням, жінками і дітьми як це роблять рашисти.

Сильна армія зберігає честь і навіть програючи визнає перевагу сильного супротивника і звісно не вдається до грабунків і згвалтувань. 

Сильна армія не кидає своїх вояків на «убой» заради власних ганебних цілей і боязні відповідальності свого політичного керівництва. 

У цій страшній війні проти окупантів ми повинні довести їм наша армія світла і добра має міцні кулаки. Рішучість, і не  тільки у відповідь, а й по всіх мілітарних «точках» звідки нам прилітає дасть рашистам прилив до голови хоч якоїсь води, а скоріш боязні та поверне їх у «свою обитель» з нашої землі !

Потрібно бити їм у відповідь не прощаючи ні однієї цивільної людини, будинку, інфраструктури. Так говорять звичаї війни !

Так діють всі адекватні країни у світі які зуміли таким чином забезпечити собі безпеку у віках. 

Хай Бог завжди Буде на нашому боці, бо за нами правда і справедливість !  За нами воля і честь !

Слава Україні!

Теги: Микола Голомша, Микола Голомша заступник Генпрокурора, Голомша Микола родина,Україна, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією,РФ,Росія, Російська агресія , Російська Федерація,російська пропаганда, Війна проти Росії, Війна проти України,Володимир Путін Війна проти України, Війна Росії проти України, Володимир Путін,Путін, Володимир Путін Вікіпедія, Путін Вікіпедія,Володимир Путін Війна Росії проти України,Володимир Путін війна,Путін Війна,мирні міста,бавовна,керченський міст,міст,ракета,ракети,Ракетний обстріл ,массовый обстрел ,массовый обстрел Украины,обстріл,Святослав Хоробрий,Хоробрий, армія,Армія України ,Російська армія,цивільне населення,населення,рашист,рашисти,агресія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР