Микола Голомша про кримінальне провадження за геноцид українців

Микола Голомша про кримінальне провадження за геноцид українців
41021 ПЕРЕГЛЯДІВ

путін недавно заявляв, що він не мав наміру звойовувати всю Україну. Ну це ж само собою зрозуміло, що після розгрому їх в Київській області нашими збройними силами і втечею рашистів у путіна відпала охота на завоювання Києва.

Давайте проаналізуємо риторику у скабеєвої, соловйова, сімоньянь і сотні їх пропагандонів, що треба бомбити всю критичну інфраструктуру України, тобто вести війну з мирними людьми усупереч Конвенції про поводження із цивільним населенням. Тобто ці перевертні «ратують» за геноцид українського народу і не чутно реакції світової журналістики проти такої риторики і злочинних закликів до насильства їхніх збройних сил. А взагалі вже давно має бути зареєстровано кримінальне провадження про геноцид українського народу,  оскільки цей геноцид триває з самого початку вторгнення (24.02.2022). Наявні ознаки цього злочину на лице. Злочини проти людяності, тяжкі воєнні злочини проти мирного населення - стирання з лиця землі міст і сіл. Чого вартує тільки приклад з Маріуполем, де вбито біля 100 тисяч мирних людей, далі тримання в підвалах людей, дітей, хворих без їжі і води, катування, згвалтування, мародерство, тортури із вбивствами і укривання слідів злочинів у масових похованнях, заклик військовим ерефії вбивати всіх під ряд, включно і дітей, знищення інфраструктури життя, нищення пам’яток культурної та історичної спадщини, українських книг, примусова депортація людей, дітей до росії, як один з елементів геноциду і цей ряд можна продовжити в уже зареєстроних більш як 30 тисячах злочинів різних кіаліфікацій, скоєних рашистами. Тяжкі і воєнні злочини задокументовано вже Міжнародним кримінальним судом в Бучі, Ірпіні, Макарові, Куп’янську, Ізюмі і у всіх без вийнятку окупованих територіях. Взагалі триваючий злочин, що забирає життя людей, нищить державу треба зупиняти. Міжнародне законодавство застаріло і не готове до такого виклику, який світу кинула терористична росія. Не розумію, як країна-терорист, країна-загарбник, країна-вбивця може залишатись в Радбезі ООН, як пояснити, що президент-вбивця (путін) може користуватись імунітетом «непритягнення» і бути недоступним до слідчих органів і кримінальної юстиції.

Очевидними є - негайні зміни і доповнення до законів, міжнародних актів, угод. Актуальними є революційні рішення про притягнення путіна до відповідальності, через створення Спеціального Трибуналу, що відразу ж відкине  його в опалу всередині власної країни.

Справа за міжнародниками, органами світопорядку, які й так відповідно до 7 Глави Статуту ООН мають наявні важелі впливу і компетенції, щоб зупинити путіна і примусити до миру і світопорядку.

Така страшна і неординарна ситуація із розстрілом ракетами мирного, цивільного населення в Україні та його середовища життя видається набагато сер‘йознішою за загрозу голодом на який блискавично відреагував світ і зокрема й ООН, а Україна під обстрілами ворожих ракет зібрала врожай і ще не був викрадений країною-агресором, країною крадієм і відправила для порятунку та запобігання голоду в світі. 

Тобто потрібно діяти вже і негайно для безпеуи і порятунку українців. Ми ж всі люди. Наші діти хочуть жити і вони мають на це право. Органи світопорядку згідно із Статутом ООН мають віднестись до людей в Україні з адекватними заходами захисту, припинення терористичного ракетного обстрілу цивільного населення росією-терористом, об’єктивно висвітлювати кількість жертв злочинів рашистів, (я вже наводив приклад тільки в Маріуполі біля 100 тисяч вбитими мирних людей, а що подає ООН?) інакше це є укриттям світового злочину, а не зрозумілий пацефізм не вселяє надії на встановлення Верховнства права та утвердження демократії в світі!

Теги: Геноцид народу України,Геноцид України,Геноцид народу ,Геноцид ,народ України,Україна,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією,РФ, Росія, Російська агресія , Російська Федерація, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України, Голомша Микола родина, Андрей Голомша, Николай Голомша закон «Об очищении власти», Андрей Николаевич Голомша,Голомша,ООН, Володимир Путін,путін, Володимир Путін Вікіпедія,Путін Вікіпедія,Володимир Путін Війна Росії проти України,Володимир Путін Війна проти України,Володимир Путін війна ,Володимир Путін війна,Статут ООН,Буча, Ірпінь, Макаров, Куп’янськ, Ізюм,Маріуполь,Київська область,Київ,Микола Голомша про кримінальне провадження за геноцид українців,Голомша Микола Ярославович,Голомша Микола ,Голомша Микола Ярославович біографія,Голомша Микола біографія,Голомша біографія,Голомша Микола Ярославович компромат,Голомша Микола компромат,Голомша компромат, 24 лютого 2022 року війна
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР