Мізрах Ігор привітав український народ з Днем захисника І захисниці України, зі святом Покрови

Мізрах Ігор привітав український народ з Днем захисника І захисниці України, зі святом Покрови
54974 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вітаю Вас з чудовим святом – Днем захисника України. Цей день уособлює мужність, силу, честь і обов'язок!

Це свято має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов'язок і важливе чоловіче призначення. Наш святий обов'язок – зберегти мир і злагоду в суспільстві та на землі.

Нам, звичайно, хотілося б миру в усьому світі, але, на жаль, в нашому житті таке навряд чи можливо. А тому особливо важливо те, що за наше життя і свободу є кому постояти! 

Мужність, честь, сила і відвага – тільки кращі з кращих взяли присягу в лавах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї Батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. 

Від усього серця бажаю Вам міцного здоров'я, успіхів і процвітання. Нехай у Вашому домі панують довіра і мир, а в роботі – стабільність! Бажаю Вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі.

Нехай у Вашому домі панують довіра і мир, а в роботі – стабільність!

Вклоняюсь перед вашою мужністю! Я впевнений, що завдяки таким Героям, як Ви, нас точно чекає Перемога. З Днем захисника України!

Тож не просто так це свято співпало з Днем Покрови Пресвятої Богородиці.

Нехай Божа Матір покриє Вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди були затишок, злагода і порядок. Щоб у Ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб у ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття. Бажаю добробуту та світла вашим сім'ям. З Покровою Пресвятої Богородиці!

Щиро з повагою,

юрист, громадський діяч, 

Ваш, Мізрах Ігор

Теги: День захисника ,День захисника й захисниць України ,День захисника й захисниць,Україна,мужність, сила, честь, обов'язок, Збройні Сили, Збройні Сили України,Батьківщина,ЗСУ,Перемога,День Покрови Пресвятої Богородиці,День Покрови ,Покрова,Пресвята Богородиця,Божа Матір,Покрова Пресвятої Богородиці,Мізрах Ігор, Мизрах Игорь Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт, Мізрах Ігор Аркадійович,Мізрах , Ігор Аркадійович Мізрах,Ігор Мізрах , Ігор Мізрах Вікіпедія, Мізрах Вікіпедія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР