Окупанти відправили на Донбас дві тисячі в’язнів-найманців

Окупанти відправили на Донбас дві тисячі в’язнів-найманців
289086 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські окупанти відправили на Донбас дві тисячі в’язнів-найманців проти бійців Збройних Сил України. Про це розповів Володимир Зеленський.

Президент заявив, що Соледар і Бахмут є ключовими гарячими точками в регіоні. Проти наших сил окупанти кинули всіх, кого могли, зокрема й 2 тисячі «зеків» – вони серед найманців саме там. І це «зеки» з великими строками покарання за тяжкі злочини. Їх на фронті утримують не лише грошима, а й обіцянкою амністії. Він підкреслив, що росія спонсорує терор, шукаючи убивць по в’язницях для того, щоб вони знови вбивали.

За даними росЗМІ, на сьогоднішній день найнебезпечніші ув’язнені «Бутирки», засуджені до довічного ув’язнення, вже написали заяви до ФСБ і Федеральної служби виконання покарань з проханням відправити їхвідправити в Україну. Такі заяви – перший крок перед тим, як російські ув’язнені увійдуть до лав ПВК «Вагнер».

Завербованих для війни проти України зеків, які в останній момент передумали і хочуть повернутися в свої колонії, розстрілюють. Вже вбили понад 40 з них. Про це в етері каналу Ходорковский Live заявив російський правозахисник, засновник громадського проєкту Gulagu.net Владімір Осєчкін.

368.media

 

Теги: Донбас , окупанти, війна в Україні,найманці
ПРЯМИЙ ЕФІР