Iгор Копитiн: Інформація про те, що Іран передасть росії ракети та більше "мопедів" - не ті новини, які б нам хотілось чути

Iгор Копитiн: Інформація про те, що Іран передасть росії ракети та більше "мопедів" - не ті новини, які б нам хотілось чути
61270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформація про те, що Іран передасть росії ракети та більше "мопедів" - не ті новини, які б нам хотілось чути. Так само як попередження про відключення електропостачання та води і очікування важкої зими. Все це разом із вранішніми повітряними тривогами по всій Україні виснажує і діє на нерви. Всім нам. Ми всі втомились.

Але давайте спробуємо побачити повну картину.

Українські дипломати та політики цілодобово працюють, щоб вибити у міжнародної спільноти більше зброї, більше допомоги, більше підтримки. Кожного дня відбуваються нові зрушення.

5 днів тому ПАРЄ визнала російський режим терористичним і вперше в своїй історії заявила, що потрібно дати країні зброю, нашій країні. Вчора парламент Естонії зробив теж саме. А сейм Латвії зробив це ще в серпні.

ЗСУ кожен день не просто б'ються за кожен міліметр рідної землі, а відвойовують назад захоплені ворогом території. При чому роблять це так, що уряд ерефії змушений вигадувати нікчемні виправдання про "жести доброї волі" та страшилки про кровожерливих "нациків", щоб хоч якось пояснити свої поразки.

Про українських волонтерів всі і так все знають. Вони - можуть дістати все що завгодно від тепловізора до ядерного реактора (про ядерний реактор жартую).

Нажаль, не можу розповідати подробиць про те, на які дива здатні наші люди з абсолютно різних сфер, об'єднуючи свої таланти та ресурси для вирішення складних ситуацій і створення абсолютно дивовижних штук, що працюють на нашу перемогу!

Ми продовжимо боротись і ми переможимо. Разом.

Iгор Копитiн

Теги: Iгор Копитiн,Копитiн,Iгор Копитiн ,Іран, Україна,росія, Російська агресія , Російська Федерація,російська федерація,Росія,РФ, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,ракети,ракета,мопед,мопеди,безпілотники ,Шахід,Дрон,Дрони,Дрон Шіхаід,Дрони Шіхаіди,ПАРЄ,Естонія,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,волонтер, Волонтери,Латвія,жести доброї волі,жест доброї волі
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР