СТО Ястреб допомагає наближати Перемогу

СТО Ястреб допомагає наближати Перемогу
63598 ПЕРЕГЛЯДІВ

СТО Ястреб пропонує якісний ремонт та обслуговування будь-якого легкового авто за помірну ціну. Послуги надаються колективом висококваліфікованих професіоналів з великим досвідом роботи, швидко та якісно. Гарний стан та своєчасне обслуговування автомобіля є запорукою не лише комфорту та впевненості, але й гарантом безпеки користування авто. Завітати до СТО Ястреб для своєчасної заміни масла та фільтрів, регламентної заміни ременів, або екстреного ремонту - гарантія комфорту, безпеки та помірних витрат. 

Клієнти СТО Ястреб можуть отримати широкий спектр різноманітних послуг з ремонту та обслуговування автомобіля, починаючи з діагностики і до капітального ремонту. Серед послуг СТО Ястреб:

  • ремонт (також капітальний) та обслуговування двигуна
  • ремонт та обслуговування трансмісії
  • ремонт підвіски автомобіля
  • ремонт гальмівної системи
  • обслуговування та ремонт системи охолодження та ін.

Відгуки про СТО Ястреб носять позитивний характер. Клієнти відмічають цілий ряд переваг компанії:

  1. швидкість та якість обслуговування
  2. великий досвід роботи практично з усіма типами та марками авто
  3. індивідуальний підхід, акції та знижки

Висока якість послуг СТО Ястреб обумовлена в тому числі наявністю великої кількості сучасного професійного обладнання для діагностування та ремонту різних систем автомобіля. Сучасні відеоендоскопи допомагають провести якісну і точну діагностику та виявити проблему, а відповідне обладнання для ремонту, таке як професійні станції для промивки системи охолодження.

Також великою перевагою СТО Ястреб, про яку можна зазначити окремо, є наявність власного магазина автозапчастин та супутніх товарів, який знаходиться прямо на території майстерні. Великий перелік як оригінальних запчастин, так і якісних аналогів що є в асортименті, дозволяє пришвидшити та спростити процес обслуговування автомобіля.

СТО Ястреб зручно розташоване біля великої траспортної розв’язки в районі жилого масиву Піщаний, за адресою м. Біла Церква, вул. Героїв Чорнобиля 109Б, туди зручно дістатися, а також виїхати, якщо машину потрібно залишити на ремонт. Графік роботи також досить зручний, провести ремонт або обслуговування можна в будні з 9 години до 18 години,  суботу до 12 години, в неділю - вихідний.

Теги: СТО Ястреб,Ястреб,СТО «Ястреб»,автосервіс Ястреб,Станція Технічного Обслуговування,авто,автосервіс,Станція Технічного Обслуговування Ястреб,ремонт різних систем автомобіля,ремонт,системи автомобіля,автомобіль,діагностика різних систем автомобіля,Діагностика,Діагностика систем автомобіля,Діагностика автомобіля,Біла Церква,Київ, Київська область,Україна,Ястреб Біла Церква,СТО Ястреб Біла Церква
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР