Голомша Микола: «Тільки удари у відповідь по раші можуть зупинити путінський терор»

Голомша Микола: «Тільки удари у відповідь по раші можуть зупинити путінський терор»
332107 ПЕРЕГЛЯДІВ

путін і надалі руйнує не тільки людське середовище в Україні, а грубо кажучи плює на всі світські і мирські закони, відверто демонструє цинізм і зневагу до світопорядку, - на «чорне» каже «біле» і навпаки, разом з іраном заперечує поставку смертоносної зброї, якою, в тому числі, хаотично розстрілює Україну з віддалі, будучи неспроможним вести війну з українською армією, та й іран не соромиться і не забороняє агресору це робити. 

Виникає логічне питання. Іде повноцінна, неспровокована війна росії проти України. Які можуть установки не стріляти у відповідь по росії ? Які тут можуть бути запевнення, що ми не будемо стріляти по ворогу у відповідь ? Це просто необхідність, яка вже продиктована  необхідністю нашої національної безпеки, це вимога всього українського народу, який потерпає і свідомо в очікування позбавлення його права на існування від зварйованого бункерного діда.

Тому треба бити по всіх мілітарних «точках» орків звідки нам прилітає і звідки можемо їх діставати ! Це потрібно робити усіма доступними і недоступними заходами, бо тільки удари у відповідь, у  тому числі по критичній і «оборнній» прости Господи, а скоріш за все буде правильно по «смертоносній» інфраструктурі раші зупинять ворога і дадуть сигнал їхньому суспільству - зупинити свою нацистську свору і загарбницьку війну.

Хай Господня Покрова Буде над нашими Збройними Силами і над нами всіма !

Слава Україні!

Теги: путін , війна в Україні,росія,Голомша,Голомша Микола,путінський терор,ЗСУ
ПРЯМИЙ ЕФІР