Микола Голомша про обличия ідеології рашитського режиму

Микола Голомша про обличия ідеології рашитського режиму
284116 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пора вже показати обличчя ідеології рашистського ідеологічного режиму в рамках карного переслідування, «яке» безкарно закликало путіна напасти на Україну, пропогує терористичні акти на території України - знищення середовища життя (критичної  інфракструктури, ТЕЦів,ТЕСів, газо і енерго розподільчих станцій), закликають до вбивства людей, до геноциду українського народу, вбивства дітей - замороження і чергового голодомору і т.п. 

Всі пропагандисти, на чолі із «телеведучими» центральних російських телеканалів (солов‘йов, скабєєва, сімоньян і інші), в тому числі спікери-чиновники, одним словом збірна команда ідеологів-терористів,пропагандистів кремля, які стали частиною російської загарбницької політики і стратегї (ідеології) скоєння страшних світових злочинів російською федерацією. Пропонується відповідальним службам, правоохоронним органам України і міжнародним місіям - вивести цю тему в окремий блок. Внести в ЄРДР кримінальне провадження про всю цю терористичну організацію - документувати всі ток-шоу, спікерів, що продовжують закликати до вбивств, зокрема вже і дітей в Західній Україні, до розстрілу ракетами мирних українських територій, заморожування цілої України, тобто війни поза межами армії і поля бою, з перенесенням бойових дій рашистів з цивільним населенням в Україні.

Вся ця, без вийнятку злочинна організація має бути персоніфікована з висуненням підозр, оголошенням в розшук. Матеріали для притягнення до відповідальності необхідно одночасно передавати до Міжнародного кримінального суду.

Рухаємось єдиним фронтом з Богом до перемоги над ворогом !

Слава Україні !

(на фото: з Марком Вульфом США, відомим правником, який прибув до України власними очима побачити наслідки страшних злочинів рашистів в Україні).

Теги: Микола Голомша,Голомша,путін,Марк Вульф, війна в Україні,росія
ПРЯМИЙ ЕФІР