Микола Голомша про обличия ідеології рашитського режиму

Микола Голомша про обличия ідеології рашитського режиму
61741 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пора вже показати обличчя ідеології рашистського ідеологічного режиму в рамках карного переслідування, «яке» безкарно закликало путіна напасти на Україну, пропогує терористичні акти на території України - знищення середовища життя (критичної  інфракструктури, ТЕЦів,ТЕСів, газо і енерго розподільчих станцій), закликають до вбивства людей, до геноциду українського народу, вбивства дітей - замороження і чергового голодомору і т.п. 

Всі пропагандисти, на чолі із «телеведучими» центральних російських телеканалів (солов‘йов, скабєєва, сімоньян і інші), в тому числі спікери-чиновники, одним словом збірна команда ідеологів-терористів,пропагандистів кремля, які стали частиною російської загарбницької політики і стратегї (ідеології) скоєння страшних світових злочинів російською федерацією. Пропонується відповідальним службам, правоохоронним органам України і міжнародним місіям - вивести цю тему в окремий блок. Внести в ЄРДР кримінальне провадження про всю цю терористичну організацію - документувати всі ток-шоу, спікерів, що продовжують закликати до вбивств, зокрема вже і дітей в Західній Україні, до розстрілу ракетами мирних українських територій, заморожування цілої України, тобто війни поза межами армії і поля бою, з перенесенням бойових дій рашистів з цивільним населенням в Україні.

Вся ця, без вийнятку злочинна організація має бути персоніфікована з висуненням підозр, оголошенням в розшук. Матеріали для притягнення до відповідальності необхідно одночасно передавати до Міжнародного кримінального суду.

Рухаємось єдиним фронтом з Богом до перемоги над ворогом !

Слава Україні!

(на фото: з Марком Вульфом США, відомим правником, який прибув до України власними очима побачити наслідки страшних злочинів рашистів в Україні).

Теги: Микола Голомша ,Голомша ,Микола Голомша про обличия ідеології рашитського режиму,Голомша про обличия ідеології рашитського режиму,обличия ідеології рашитського режиму,ідеологія рашитського режиму,ідеологія ,рашитський режим,рашист,рашисти,Україна, Голомша Микола родина, Микола Голомша заступник Генпрокурора,ТЕЦ,ТЕС,Марк Вульф,Вульф,США,ЄРДР ,злочини рашистів в Україні,злочини, військові злочини,Воєнні злочини ,військові злочини,злочини проти України,злочини рашистів,Міжнародний кримінальний суд,кримінальний суд,суд,критична інфракструктура,критична інфраструктура
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР