ВАЖЛИВО! Майдан Незалежності! 28 жовтня, 12 год. Акція іранців в підтримку України

ВАЖЛИВО! Майдан Незалежності! 28 жовтня, 12 год. Акція іранців в підтримку України
272501 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завтра, 28 жовтня, о 12:00 відбудеться мітинг іранців на підтримку України.

Майдан – знакове явище в історії України. На масових протестах українці обстоювали демократичні принципи, незалежність і свій цивілізований вибір. Росія побачила в цьому загрозу кремлівському режимові та реалізації імперських амбіцій, саме тому  цього разу місцем проведення протесту буде головна площа країни.

За словами засновника і голови династії Горейши Масуд, також він є учасником ТРО, в даній акції також будуть брати участь органи Благодійних організацій, вони планують організувати міні театральні вистави, які глядач зрозуміє без слів. Далі вже від кількості людей які приймуть участь в даному протесті, буде розроблятись подальший рух.

Нагадуємо, що попередній мітинг Іранці влаштували під посольством Ірана в Україні де тримали різноманітні плакати. На одному з них, був зображений президент росії, аятола Ірану Алі Хаменеи та лідер нацистів Адольф Гітлер.

Учасники планують привернути увагу та засвідчити свою громадянську позицію щодо незгоди з продажем та передачею керівництвом Ірану зброї російській федерації, а саме бойових безпілотних апаратів, які щодня знищують Україну, в якій живуть вони та їх діти.

Теги: посольство Ірана в Україні,Іран ,Іранські дрони,іранський ударний БПЛА, війна в Україні,росія,іранці,Горейши Масуд,Майдан ,акція протесту
ПРЯМИЙ ЕФІР