Через ракетні удари знеструмлено кілька ділянок залізниці, рух поїздів змінено – УЗ

Через ракетні удари знеструмлено кілька ділянок залізниці, рух поїздів змінено – УЗ
334658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Укрзалізниця сьогодні вранці повідомила про знеструмлення деяких своїх ділянок. Зокрема на Дніпропетровському та Краматорському напрямках. Відтак, попередила про зміни руху поїздів  у своєму графіку.

Ранкові обстріли росіян вплинули на роботу Укрзалізниці. Щоправда лише частково. Попри все, поїзди рухаються по Україні без суттєвого відхилення від графіку. Єдині зміни є в Дніпропетровському, Краматорському та Ужгородському напрямках. Все тому, що через ракетні удари знеструмлено кілька ділянок. Про це повідомляє "Укрзалізниця".

Наразі із затримкою більше, ніж на 30 хвилин, рухається поїзд №81/82 Київ — Ужгород. 

Також затримуються такі рейси швидкісних поїздів:

№712 Київ — Краматорськ;

№732 Київ — Дніпро.

Решта, 80% поїздів, які зараз в дорозі, продовжують рухатись за графіком. Мовляв, резервні тепловози виведені, а усі поїзди продовжують рух. 

До слова, під час воєнного стану в Україні, Укрзалізниця відкриває нові рейси потягів. Так, цих вихідних запрацював ще один міжнародний напрямок зі символічною назвою "Потяг до перемоги". Маршрут № 351/352 Київ – Кишинів (Молдова). 

У повідомленні Укрзалізниці зазначається, що вагони "Потяга до Перемоги" — це розписані українськими митцями вагони, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт на потужностях Укрзалізниці під час війни та облаштовані за новими стандартами екіпірування. Кожен із 7 вагонів присвячено тимчасово окупованій території України та подвигам українців, які чинять опір окупантам. 

З Києва поїзд вирушатиме о 17:02 та прибуватиме до столиці Молдови о 10:38. Зворотно рейс відправлятиметься о 17:45 та прибуватиме до Києва об 11:48.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Києві під час повітряної тривоги прогриміли вибухи. Згодом у небо почав підніматись чорним дим. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що рашисти завдали ударів по об'єктах критичної інфраструктури.  Раніше голова Київської ОВА Олексій Кулеба підтвердив роботу ППО в області. Також відомо про вибухи у Черкаській, Вінницькій, Запорізькій областях. 

stopcor.org

Теги: Укрзалізниця ,рух поїздів, війна в Україні,Ракетний обстріл,ракетні удари,УЗ
ПРЯМИЙ ЕФІР